Ή μας δουλεύει ο κ. Βούρος, ή έχει… χάσει την μπάλα

Νωρίτερα σήμερα (19/3) η δημοτική αρχή απέστειλε πρόσκληση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου «δια περιφοράς», όπου υπήρχε ως θέμα η διοργάνωση τριήμερων εκδηλώσεων για την Πρωτομαγιά. Μετά την σκωπτική αντιμετώπιση του θέματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έρχεται γύρω στις 11μ.μ. ο Γ. Βούρος και μας ενημερώνει μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ότι ήδη από τις 11/3/2020 έχει ζητήσει από τον υπουργό Εσωτερικών την αναπλήρωση «της ζημίας από την πιθανή αναβολή των εκδηλώσεων, με έκτακτη επιχορήγηση προς το Δήμο μας».

Δηλαδή, ήδη ο Δήμος συζητά το ενδεχόμενο αναβολής των εκδηλώσεων, αλλά φέρνει στο Συμβούλιο θέμα καθορισμού τελών για την εμποροπανήγυρι; Και αφού αυτή είναι η πρόθεση, γιατί δεν διατυπώθηκε ρητά στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης;

Αν εννοεί αυτό που ο ίδιος ο δήμαρχος γράφει ότι «Οι στιγμές απαιτούν σύμπνοια και ενότητα», ας αφήσει τους τακτικισμούς και ας συγκαλέσει συμβούλιο με τηλεδιάσκεψη και με καθαρές προτάσεις. Αν ο στόχος του είναι να επιδιώξει την στήριξη από όλες τις πτέρυγες του δημοτικού συμβουλίου, οφείλει να ενημερώνει τουλάχιστον τους επικεφαλής των παρατάξεων έγκαιρα και ανοικτά και όχι να «στήνει» συνεδριάσεις χωρίς δυνατότητα συζήτησης και ενημέρωσης για ένα τόσο σοβαρό θέμα, που ο ίδιος το κοστολογεί στις 300.000 ευρώ!

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *