Τηλεφωνικά θα εξυπηρετούν τις ευπαθείς ομάδες οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου

Από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση που αφορά την κοινωνική προστασία και φροντίδα των συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη:

Καλώντας από αύριο Τετάρτη 18/03/20 στο 210 – 2518875 και για το διάστημα που θα συνεχιστούν τα έκτακτα μέτρα πρόληψης, η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου μας θα βοηθά  ηλικιωμένους, ηλικιωμένες και όσους ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και χρήζουν φροντίδας ή εξυπηρέτησης.

Το προσωπικό του Δήμου μας θα αξιολογεί το κάθε αίτημα και θα δίνει λύσεις σε θέματα, όπως π.χ. παράδοση φαρμάκων, τροφίμων, ζητήματα άμεσης διεκπεραίωσης με δημοτικές υπηρεσίες κ.α.

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας καταβάλλει κάθε προσπάθεια και στέκεται δίπλα στους συμπολίτες μας και τις συμπολίτισσές μας που έχουν ανάγκη, ώστε να αντιμετωπιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η κατάσταση που διαμορφώνεται λόγω του κορωνοϊού.

Με τα παραπάνω, αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις ευπαθών ομάδων και λύνονται προβλήματα καθημερινότητας με συμπαράσταση και βοήθεια από το προσωπικό του Δήμου μας.

Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 με 20:00.

Από την Τετάρτη 18/03 οι υπάλληλοι της κοινωνικής μας υπηρεσίας  θα καλούν ηλικιωμένους (αρχικά τα μέλη των ΚΑΠΗ) που δεν έχουν πρόσβαση στα ηλεκτρονικά μέσα και θα τους ενημερώνουν για την ύπαρξη της συγκεκριμένης τηλεφωνικής γραμμής.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *