Κλείνει και το Άλσος. Νέα προληπτικά μέτρα από το Δήμο

Νέα προληπτικά μέτρα ανακοίνωσε ο Δήμος. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει:

  • Το άλσος της πόλης μας από σήμερα και μέχρι νεωτέρας θα παραμείνει κλειστό για τους επισκέπτες
  • Προκειμένου να διευκολυνθούν οι συμπολίτες μας στις μετακινήσεις τους και για να αποφεύγεται ο συνωστισμός στα μέσα μαζικής μεταφοράς επιστρέφονται από την Δημοτική Αστυνομία οι πινακίδες κυκλοφορίας αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών που είχαν αφαιρεθεί έως την Παρασκευή 13 Μαρτίου,  με την προσκόμιση των απαραίτητων για την παραλαβή τους δικαιολογητικών
  • Συνεχίζουμε και επαναλαμβάνουμε τις προληπτικές απολυμάνσεις σε δημοτικά κτίρια (π.χ. ΚΕΠ, κοινωνικό παντοπωλείο, υπηρεσία πρασίνου κλπ) ή στα λεωφορεία της δημοτικής μας συγκοινωνίας

Με προηγούμενη ανακοίνωση ο Δήμος είχε ενημερώσει ότι τα δρομολόγια της δημοτικής συγκοινωνίας τροποποιούνται και θα πραγματοποιούνται μόνο τις πρωινές ώρες.

Επίσης ο Δήμος αναφέρει:

– Ζητάμε επίσης την κατανόηση και την συνεργασία όλων, ώστε η πόλη μας να έχει όσο το δυνατόν λιγότερες επιπτώσεις στον τομέα της καθαριότητας λόγω των έκτακτων μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση διασποράς του κορωνοϊού (άδειες προσωπικού κλπ), γι’ αυτό το λόγο παρακαλούμε θερμά τους συμπολίτες μας να μην εναποθέτουν κλαδιά και ογκώδη αντικείμενα στους κάδους ή γύρω από αυτούς.

– Τέλος ο Δήμος μας για λόγους αποφυγής του συνωστισμού και περιορισμού του κινδύνου διάδοσης του κορωνοϊού, απευθύνει έκκληση στους δημότες – και ιδιαίτερα σε όσους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες- να αποφεύγουν τις επισκέψεις τους στους δημοτικούς χώρους εξυπηρέτησης κοινού (Δημαρχείο, ΚΕΠ κλπ), περιορίζοντας τη φυσική τους παρουσία μόνο για τις επείγουσες υποθέσεις τους (χρησιμοποιώντας παράλληλα όπου αυτό είναι εφικτό π.χ. δήλωση διόρθωσης τ.μ. τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες).

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *