Απάντηση Κωνσταντινίδη στον ΠΟΛΙΤΗ

Απάντηση στο άρθρο Κωνσταντινίδης: Γαντζωμένος στην καρέκλα του αντιδημάρχου με το οποίο σχολιάζαμε πρόσφατη συνέντευξή του, μας έστειλε ο αντιδήμαρχος Παιδείας Τ. Κωνσταντινίδης. Στην απάντησή του μας κατηγορεί ότι «ψευδόμαστε ασυστόλως» σχετικά με το σχόλιό μας ότι προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την προηγούμενη θητεία του στην Ένωση Γονέων και να καπηλευθεί τους αγώνες του γονεϊκού κινήματος για την ανέγερση του 3ου Γυμνάσιου – Λύκειου Νέας Φιλαδέλφειας.

Η απάντηση Κωνσταντινίδη

Έχετε φυσικά δικαίωμα να κάνετε όποια κριτική θέλετε σε όσα είπα. Ακόμα και κακοπροαίρετη, όπως συνήθως κάνετε. Δεν έχετε, όμως, δικαίωμα να ψεύδεστε και μάλιστα να ψεύδεστε ασυστόλως. Ούτε να με θίγετε παραποιώντας εντελώς όσα λέω. Ισχυρίζεστε ψευδέστατα ότι στην παραπάνω συνέντευξη προσπάθησα «να καπηλευθώ τους αγώνες του γονεϊκού κινήματος για την ανέγερση του 3ου Γυμνάσιου – Λύκειου Νέας Φιλαδέλφειας»…

Αντίθετα με όσα ισχυρίζεστε όμως, στη συνέντευξη ανέφερα ρητά ότι στον αγώνα της Ένωσης Γονέων για τα νέα κτίρια συμμετείχε τόσο η εκπαιδευτική κοινότητα και οι εκπαιδευτικοί των σχολείων, όσο και σύσσωμο το τότε Δημοτικό Συμβούλιο και φυσικά ο πρώην Δήμαρχος που βοήθησε ενεργά. Ευτυχώς το βίντεο είναι αδιάψευστος μάρτυς όλων των παραπάνω. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί εύκολα να το διαπιστώσει.

Θα ήθελα επίσης να σας θυμίσω τη σύσταση της επιτροπής διεκδίκησης για την ανέγερση των σχολείων που έγινε με πρωτοβουλία της Ένωσης Γονέων της οποίας τότε ήμουν πρόεδρος (στην επιτροπή δε αυτή επίσης προέδρευα), που ξεκίνησε και την όλη προσπάθεια. Ήμουν συνεπώς πολύ ακριβής σε ό,τι είπα και αντίθετα με άλλους δεν «ξέχασα» να αναφερθώ σε όλους όσους βοήθησαν ενεργά για τον ανωτέρω σκοπό. Πού είναι, λοιπόν, η προσπάθεια καπηλείας εκ μέρους μου; Το ψέμα και η προσπάθεια δυσφήμησης έχουν και τα όριά τους, κε Κατερίνη.

Ένα σχόλιο του ΠΟΛΙΤΗ

Το δημοσίευμά μας είχε πέντε (5) σημεία – σχόλια για τα όσα είπε ο κ. Κωνσταντινίδης στη συνέντευξή του. Ο ίδιος απέφυγε να απαντήσει στα τέσσερα (4) πρώτα σημεία του άρθρου και αναφέρθηκε μόνο στο πέμπτο. Να υποθέσουμε ότι για τα υπόλοιπα δεν έχει να πει κάτι;

Όσον αφορά το σημείο για το οποίο μας κατηγορεί ότι «ψευδόμαστε»: ένα μεγάλο μέρος της συνέντευξης (το μεγαλύτερο αναλογικά με τα υπόλοιπα θέματα που συζητήθηκαν) αναλώθηκε στην ανέγερση των δυο νέων σχολείων και τη συμμετοχή του νυν αντιδημάρχου με την προηγούμενη ιδιότητά του στη διεκδίκηση νέου κτιρίου για το 3ο Γυμνάσιο – Λύκειο. Θεωρούμε ότι ο αναλογικά μεγάλος χρόνος που αναλώθηκε σε ένα έργο που έχει δρομολογηθεί και έχει ξεκινήσει στη θητεία της προηγούμενης δημοτικής αρχής ήταν μια σαφής προσπάθεια να εκμεταλλευθεί επικοινωνιακά το θέμα. Άποψή μας. Άλλωστε παραθέτουμε και το βίντεο για να διαπιστώσει ο καθένας μόνος του τις προθέσεις.

Αλήθεια η κύρια κριτική που του απευθύνουμε ότι είναι «γαντζωμένος στην καρέκλα του αντιδημάρχου» δεν τον ενόχλησε;

Γιώργος Κατερίνης


Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *