Βούρος – Κωνσταντινίδης προκάλεσαν τo κλείσιμο των σχολείων. Ανέκδοτο; Όχι, απλά προπαγάνδα

Μόνο ως ανέκδοτο θα μπορούσαμε να εκλάβουμε το κείμενο που δημοσιεύθηκε στην ενημερωτική ιστοσελίδα του έμμισθου «επιστημονικού» συνεργάτη του δημάρχου Νίκου Παπανικολάου.

Σύμφωνα με το υποτιθέμενο ρεπορτάζ, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Τ. Κωνσταντινίδης συνέταξε σήμερα Τρίτη πριν το μεσημέρι επιστολή την οποία έστειλε ο Γ. Βούρος προς το Υπουργείο Παιδείας και αναφερόταν στη γειτνίαση των σχολικών μονάδων που έκλεισαν με άλλα σχολεία. Ζητούσαν δε να ληφθούν μέτρα. Και το… αποκαλυπτικό ρεπορτάζ καταλήγει στην… αποθέωση: «Αυτή η υπεύθυνη στάση, μαζί με τα αιτήματα και άλλων Δημάρχων, επηρέασε σίγουρα τις αποφάσεις των αρμόδιων υπουργείων Υγείας και Παιδείας για προληπτικό κλείσιμο όλων των σχολείων, όλων των βαθμίδων στην χώρα μας».

Μια απόφαση που ήταν πλέον αναμενόμενη από την κυβέρνηση, επιχειρεί ο ανεκδιήγητος τριπλοθεσίτης συνεργάτης του δημάρχου να την παρουσιάσει λίγο – πολύ ως έργο των… φωτισμένων δημοτικών αρχόντων της πόλης μας.

Έλεος…

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

One comment

  1. Ενημερώνουμε τον Κο Παπανικολάου ότι οι ειδικοί λοιμοξιολογοι είχαν κάνει εισήγηση από την προηγούμενη εβδομάδα για το κλείσιμο των σχολείων στον πρωθυπουργό από απόλυτα έγκυρη πληροφορία . Σιγά μην περίμεναν τον Βούρο !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *