Για «έλλειψη διάθεσης συνεργασίας» και «αντιπολιτευτική σκοπιμότητα» απέλυσε ο Βούρος τον Χρ. Γρετζελιά

Αν και το γραφείο τύπου του Δήμου ενώ ανακοίνωσε τον διορισμό νέας αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, θέση που μέχρι σήμερα κατείχε ο Χρήστος Γρετζελιάς, δεν φρόντισε να δημοσιοποιήσει και την ανάκληση του διορισμού του πρώην -πλέον- αντιδημάρχου.

Ας δούμε λοιπόν, για ποιους λόγους ανακάλεσε ο Γ. Βούρος τον μέχρι και σήμερα αντιδήμαρχό του, επισημοποιώντας την οριστική λύση συνεργασίας με την παράταξη Γρετζελιά.

Η απόφαση ανάκλησης έγινε για τους κάτωθι «σημαντικούς λόγους»:

  • της χωρίς έρεισμα αντίθετης με τις αρχές και τις θέσεις της δημοτικής Αρχής στάσης του με αποτέλεσμα να διαταράσσεται το κλίμα συνεργασίας και να προκαλούνται προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου (π.χ. μη ψήφιση καθορισμού τελών Καθαριότητας και Φωτισμού ως και Δημοτικού Φόρου, έγκρισης πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του Έργου «Υπογειοποίηση κάδων απορριμμάτων πλατείας Ελ. Βενιζέλου κ.α).
  • για το γεγονός ότι διαπιστώθηκε σοβαρότατο θέμα παντελούς έλλειψης διάθεσης συνεργασίας με το Δήμαρχο, που αναιρεί την εμπιστοσύνη και την αρχή της επικουρικότητας στα καθήκοντα του Δημάρχου από πλευράς Αντιδημάρχων.
  • της συχνής αντιπαράθεσης με φανερή την διάθεση αντιπολιτευτικής σκοπιμότητας, παρότι είναι Αντιδήμαρχος, σε σοβαρές λειτουργικές αρμοδιότητες, ενέργειες οι οποίες δεν συνάδουν με το αξίωμα που έφερε και τη φιλοσοφία του άρθρου 59 παρ. 1 του ν. 3852/2010.
  • της έλλειψης τακτικής ενημέρωσης του Δημάρχου ως όφειλε, για τα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του.
  • για το γεγονός ότι αν και του ζητήθηκε από το Δήμαρχο να υποβάλει την παραίτησή του δεδομένου ότι έχει καταστεί αδύνατη πλέον η όποια συνεργασία μαζί του, μέχρι σήμερα δεν το έχει πράξει, με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται συχνά φαινόμενα δυσλειτουργίας στο έργο της Δημοτικής Αρχής.
Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *