«Επίθεση» φίμωσης κάθε «μη αποδεκτής» άποψης από τρολ του Βούρου

Με αυξανόμενο ρυθμό τις τελευταίες μέρες βλέπουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να λειτουργεί εν είδει «αστυνομίας» μια ομάδα χρηστών που επιτίθεται φραστικά σε αναρτήσεις που δεν είναι «αποδεκτές». Οποιαδήποτε ανάρτηση, σχόλιο, δημοσίευση που κρίνονται από αυτή την αυτόκλητη ομάδα ότι αποκλίνουν από το αφήγημα που προωθούν κάποιοι εθνικιστικοί κύκλοι δέχεται «βροχή» σχολίων, ακόμη και προσωπικών επιθέσεων.

Οι κυβερνητικές παλινωδίες στην αντιμετώπιση του προσφυγικού / μεταναστευτικού, η επιλογή της καταστολής ως μοναδικής λύσης, η «ύποπτη» διαχείριση των επεισοδίων στον Έβρο από διάφορες ακραίες ομάδες, δημιουργούν το κατάλληλο κλίμα ώστε πολίτες που κυρίως ανήκουν στον ακροδεξιό πολιτικό χώρο να ασκούν μπούλινγκ σε κάθε διαφορετική άποψη.

Αυτό που δημιουργεί εντύπωση είναι ότι ο πυρήνας αυτών των αντιδράσεων προέρχεται από την ίδια δεξαμενή ατόμων που οργανωμένα τρολάρουν κάθε κριτική άποψη στη διοίκηση Βούρου. Κάποια από τα πρόσωπα αυτά μάλιστα… κοσμούσαν το ψηφοδέλτιο της Πολιτών Πολιτεία, ενώ τουλάχιστον ένα πρόσωπο κατέχει θέση διοίκησης σε φορέα του Δήμου.

Φαίνεται ότι η διοίκηση Βούρου επενδύει σε αυτόν τον πολιτικό χώρο. Άλλωστε δεν ξεχνάμε ότι πρώτος ο ίδιος ο δήμαρχος ανέπτυξε τις θεωρίες περί «εισβολής» προσφύγων και μεταναστών σε ανύποπτο χρόνο μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *