Ο Βούρος «εξήρε» τους «δικούς του» εθελοντές

Την «παρουσίαση του ανακαινισμένου Κοινωνικού Φαρμακείου» έκανε ο Γ. Βούρος την Παρασκευή 21/2, σε μια «σεμνή τελετή», όπως μας ενημερώνει το γραφείο τύπου του Δήμου, όπου «εξήρε την προσπάθεια των εθελοντών του Κοινωνικού Φαρμακείου, δίχως την συμβολή των οποίων δεν θα μπορούσε αυτό να λειτουργήσει». Μιλούσε προφανώς για τους εθελοντές που επί δικής του θητείας έχουν πλαισιώσει την λειτουργία του Φαρμακείου, αφού κανείς δεν σκέφτηκε να καλέσει στην «σεμνή τελετή» τους εθελοντές που έστησαν και λειτούργησαν αυτή την τόσο σημαντική δομή επί 5 χρόνια.

Μπορεί να ήταν απλά μια τυπική παράλειψη. Θα φανεί αν στα επόμενα «εγκαίνια» που οργανώνουν για να παρουσιάσουν το Κοινωνικό Ενδυματοπωλείο, το οποίο έχουν αφήσει κλειστό εδώ και έξι μήνες, θυμηθούν να φωνάξουν τους εθελοντές που το λειτουργούσαν 5 χρόνια.

Μπορεί πάλι να μην θέλουν να χαλάσουν το επικοινωνιακό τρικ, να παρουσιάζουν δομές που «κληρονόμησαν» από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Και μια διευκρίνιση για να μην παρεξηγηθούμε: δεν εμπεριέχει καμία αιχμή αυτό το σχόλιο για τους εθελοντές που πλαισιώνουν τις κοινωνικές δομές του Δήμου, των οποίων η προσφορά είναι πολύτιμη και άξια επαίνων.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *