Πρωτοφανής επίθεση κατά του «Εστία» από τον… Δήμο

Μια πρωτοφανή επίθεση κατά του προγράμματος «Εστία» εξαπολύει ανακοίνωση του Δήμου, η οποία εκδόθηκε λίγα μόλις λεπτά μετά την ανακοίνωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης. Ενώ η ανακοίνωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης ενημερώνει για την αποκάλυψη, μετά από αστυνομικό έλεγχο, όπου ένας συμβασιούχος εργαζόμενος του προγράμματος Εστία βρέθηκε να έχει καταδικαστική απόφαση, ο Δήμος βιάζεται να αποδώσει ευθύνες για το θέμα σε όσους διευθύνουν το πρόγραμμα, σε μια εμφανή και ομολογημένη προσπάθεια να δικαιώσει όσα απαράδεκτα και χωρίς αποδείξεις υποστήριξε η παράταξη του δημάρχου για να τεκμηριώσει την προσπάθειά της να απολύσει τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα.

Η άκρως επιθετική ανακοίνωση χρησιμοποιεί λέξεις που συνήθως χρησιμοποιούνται σε εντυπωσιοθηρικά μέσα ενημέρωσης όπως «τρύπες» και «τρωτά» σημεία, συνδέοντας κάποιες «καταγγελίες» εργαζομένων με την εν λόγω υπόθεση που αποκάλυψε ο αστυνομικός έλεγχος και επιχειρεί να σπιλώσει τα στελέχη του προγράμματος. Θα θέλαμε να γνωρίζουμε τον συντάκτη που κρύβεται πίσω από την ανυπόγραφη αυτή ανακοίνωση.

Θαυμάστε λόγο δημόσιου φορέα:

Ούτε ο πλέον ένθερμος υποστηρικτής του Δημάρχου και των στελεχών της Δημοτικής Αρχής δεν θα περίμενε τόσο γρήγορη δικαίωση για αυτά που ειπώθηκαν θεσμικά στο Δημοτικό Συμβούλιο και έχουν καταγραφεί επίσημα στα πρακτικά.

Τα γεγονότα όχι μόνο διαψεύδουν κατηγορηματικά την θέση της παράταξης του κ. Βασιλόπουλου και ορισμένων αντιπολιτευόμενων εξαπτέρυγών του, για άψογη λειτουργία του προγράμματος ΕΣΤΙΑ, αλλά η πραγματικότητα (καταγγελίες  δύο (2) εργαζομένων σε αυτό, η πρόσφατη υπόθεση με φερόμενο ως φυγόποινο διερμηνέα για την οποία ενημερωθήκαμε από το Α.Τ. και όχι από κάποιο στέλεχος του προγράμματος κλπ) αναδεικνύει συνεχώς «τρύπες» και «τρωτά» σημεία (ο χαρακτηρισμός αυτός είναι τουλάχιστον επιεικής).

Οι ευθύνες ή η επάρκεια όσων διευθύνουν αδιάλειπτα το εν λόγω πρόγραμμα από την έναρξή του (2017) έως και σήμερα πρέπει πλέον να εξετασθούν σοβαρά, ώστε να αποφευχθεί η σπίλωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας αλλά και του συγκεκριμένου προγράμματος στη συνείδηση της τοπικής μας κοινωνίας.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *