«Εγκαινιάζουν» το Κοινωνικό Φαρμακείο που λειτουργεί 5 χρόνια από την προηγούμενη δημοτική αρχή

Συνεχίζοντας τα επικοινωνιακά της τερτίπια, η δημοτική αρχή Βούρου στήνει φιέστα την ερχόμενη Παρασκευή 21/2 για την παρουσίαση του Κοινωνικού Φαρμακείου, που όπως λέει… αλλάζει. Περιμένουμε να δούμε με ποιον τρόπο έχουν «εκσυγχρονίσει» και «εξελίξει» την δομή οι διοικούντες τον Δήμο. Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι αυτή την δομή την έστησε η προηγούμενη δημοτική αρχή και την λειτούργησε υποδειγματικά επί 5 χρόνια, προσφέροντας τεράστιο κοινωνικό έργο σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Ελπίζουμε πέρα από την ανακαίνιση του χώρου, η παρούσα διοίκηση να μη μείνει στις φιέστες, αλλά να λειτουργήσει το Κοινωνικό Φαρμακείο, αλλά και όλες τις υπόλοιπες κοινωνικές δομές που «κληρονόμησε», προς όφελος των πολιτών.

Αν κρίνουμε από τον τρόπο πάντως που συμπεριφέρεται στους υπαλλήλους των κοινωνικών υπηρεσιών, αυτό που ενδιαφέρει δεν είναι η συνέχιση και η βελτίωση της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου, αλλά τα μικρο-παραταξιακά και ιδιοτελή συμφέροντα.

Σημείωση: Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στις 2/10/2019, όταν για πρώτη φορά το Φαρμακείο παρέμεινε κλειστό μετά από 5 χρόνια συνεχούς λειτουργίας (δείτε σχετικά εδώ)

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *