Δίωξη υπαλλήλου γιατί δεν υπέγραψε φωτογραφική μελέτη για σύμβαση ανάθεσης σε ημέτερο

Σε διώξεις όσων υπαλλήλων δεν υποκύπτουν στις πιέσεις της διοίκησης και δεν υπογράφουν φωτογραφικές μελέτες για την ανάθεση εργασιών σε ημετέρους προχωρά ο Βούρος. Μετά την αναφορά που έκανε ο ίδιος ο δήμαρχος στη συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 17/2 για δήθεν ολιγωρία προϊσταμένου να καταθέσει μελέτη, σήμερα 19/2 ήρθε στη δημοσιότητα η κλήση σε απολογία του συγκεκριμένου υπαλλήλου για «παράβαση υπαλληλικού καθήκοντος», «αμέλεια», «άρνηση εκτέλεσης υπηρεσίας», «σοβαρή απείθεια».

Ποιο ήταν το παράπτωμα του υπαλλήλου; Αρνήθηκε να υπογράψει «μελέτη» που ετοιμάστηκε από εξω-υπηρεσιακούς συνεργάτες του δημάρχου για την απευθείας ανάθεση «υπηρεσιών συμβούλου στον πολιτισμό». Όπως ήδη αποκάλυψε ο Πολίτης, πρόκειται για την παρακάτω ανάθεση, ενός ακόμη συμβούλου ονόματι Λεμπέση, ο οποίος όπως έχουμε ξαναγράψει μπαινοβγαίνει εδώ και καιρό στο κτίριο της οδού Ραιδεστού:

Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος είναι ένας από αυτούς που αποφάσισε αυθαίρετα να μετακινήσει ο δήμαρχος, με την απόφαση που ξεσήκωσε την μήνι του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *