«Σκληρό ροκ» Βούρου – Γρετζελιά με αποκάλυψη της ιδιοτελούς συναλλαγής

«Σκληρό ροκ» εξήγγειλε στη χθεσινή (17/2) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ότι θα… χορέψει ο Γ. Βούρος κατά του πρώην συνεταίρου του Π. Γρετζελιά, ανοίγοντας μια κόντρα που επιβεβαίωσε τα πιο δυσώδη σενάρια που κυκλοφορούσαν μέχρι σήμερα στην πόλη:

  • Μέρος της συναλλαγής Βούρου – Γρετζελιά δεν ήταν μόνο η τοποθέτηση σε θέση αντιδημάρχου του υιού Γρετζελιά, αλλά και η πρόσληψη ως ειδικής συνεργάτιδος της κόρης Γρετζελιά! «Με πιέζατε να διορίσω την κόρη σας» είπε επί λέξει ο δήμαρχος απευθυνόμενος στον Γρετζελιά, «είχαμε συμφωνήσει η κόρη μου να τοποθετηθεί συνεργάτης… Απόδημου Ελληνισμού», απάντησε ο Παντελής.
  • «Έχω στα χέρια μου χειρόγραφη λίστα αποτυχόντων υποψηφίων σας που θα διορίζονταν στο πρόγραμμα Εστία», είπε ο Γρετζελιάς, επιδεικνύοντας ένα έγγραφο στο Δημοτικό Συμβούλιο, χωρίς όμως και να το καταθέσει. Επιβεβαιώνοντας πλήρως όσα είχαν καταγγελθεί και έχει γράψει και ο Πολίτης όλο το προηγούμενο διάστημα.

Η αντιπαράθεση αυτή που έγινε δημόσια και είναι καταγεγραμμένη στα πρακτικά, αποκαλύπτει τη βάση επάνω στην οποία στήθηκε η συναλλαγή των δυο εταίρων προεκλογικά και μετεκλογικά. Μια συναλλαγή που δεν στηρίχθηκε σε καμία πολιτική ή προγραμματική συμφωνία, γι αυτό άλλωστε και ποτέ δεν δημοσιοποιήθηκε κάτι τέτοιο.

Αποκαλύφθηκε και επισήμως ότι όλη η κόντρα για το πρόγραμμα Εστία και η προσπάθεια της διοίκησης Βούρου να επαναπροκηρύξει τις θέσεις των εργαζομένων, ήταν για να «βολέψει» ημετέρους. Η δε αντίδραση Γρετζελιά δεν στηριζόταν σε θέσεις αρχών, αλλά σε καθαρά ιδιοτελή συμφέροντα, αφού ο δήμαρχος αθέτησε την υπόσχεσή του να διορίσει και έτερο μέλος της οικογένειας Γρετζελιά στο Δήμο.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *