Χωρίς ενημέρωση για τα έργα που συζητά ο Δήμος με την Περιφέρεια

Συνεχίζοντας την επικοινωνιακή της τακτική η διοίκηση Βούρου, φροντίζει να εκδίδει δελτία τύπου, στα οποία δεν υπάρχει ουσιαστική ενημέρωση. Έτσι μαθαίνουμε ότι πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας του Δήμου με επικεφαλής το δήμαρχο με τον αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αττικής Γιώργο Δημόπουλο την Τρίτη 11/02/20, όπου «έθεσε προς συζήτηση την πορεία εκτέλεσης συνεχιζόμενων έργων που υλοποιούνται από την Περιφέρεια Αττικής στο Δήμο μας, ενώ τέθηκε επί τάπητος ο σχεδιασμός για τα έργα που πρέπει να γίνουν στην πόλη μας τους επόμενους μήνες.

Μεταξύ αυτών που συζητήθηκαν ήταν:

  • η πορεία του αντιπλημμυρικού έργου στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας
  • η κατασκευή νέου ΚΑΠΗ στο Δήμο μας
  • η κατασκευή νέων αθλητικών χώρων για τον μαζικό και ερασιτεχνικό αθλητισμό
  • νέες ασφαλτοστρώσεις
  • νέα έργα αποκατάστασης πεζοδρομίων

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία, ώστε να προχωρούν το ταχύτερο δυνατόν οι λύσεις των θεμάτων που απασχολούν τους συμπολίτες μας, αλλά και για να υλοποιούνται με γρήγορους ρυθμούς έργα και παρεμβάσεις που θα συμβάλλουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας».

Καμία ενημέρωση σε ποιο στάδιο βρίσκονται π.χ. τα αντιπλημμυρικά έργα, ή το νέο ΚΑΠΗ. Να θυμίσουμε ότι εδώ και καιρό η Δύναμη Πολιτών ενημέρωσε αναλυτικά σχετικά με την πορεία του αντιπλημμυρικού έργου στη βόρεια Φιλαδέλφεια, αφού από το Δήμο δεν έχει υπάρξει μέχρι σήμερα καμιά ανακοίνωση για το θέμα.

Ελπίζουμε στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο να… καταδεχτεί ο δήμαρχος, ή οι υπόλοιποι που συμμετείχαν στη συνάντηση να μας ενημερώσουν λεπτομερέστερα.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *