Στις 17/2 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο με 7 θέματα

Την Δευτέρα 17/2 και ώρα 7 μ.μ. συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο στην στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς» με 7 θέματα. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το 3ο θέμα, ο ορισμός νέου μέλους (αντιπροέδρου) στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου, μετά την παραίτηση του Θ. Λέκκα, αλλά και το 5ο που αφορά την μελέτη του περιμετρικού πεζόδρομου γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ, για την οποία έχει υποβληθεί μελέτη από την Δικέφαλος ΑΕ, την εταιρεία που κατασκευάζει το γήπεδο.

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Έγκριση πραγματοποίησης πρακτικής άσκησης σπουδάστριας ΙΕΚ σε Παιδικό Σταθμό του Δήμου.
  2. Έγκριση παραχώρησης χρήσης σχολικών χώρων, βάσει των αριθ. 25/2019 και 26/2019 αποφάσεων-εισηγήσεων της ΔΕΠ (επανεισαγωγή).
  3. Ορισμός νέου Αντιπροέδρου Δ.Σ. Κοινωφελούς Επιχείρησης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 255 του Δ.& Κ. Κώδικα, όπως τροποποιήθηκαν από αυτές του άρθρου 6 του Ν. 4623/19.
  4. Έγκριση υποβολής πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αττικής στο πλαίσιο της Πρόσκλησης με τίτλο «ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΤΑ Α ΒΑΘΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ».
  5. Γνωμοδότηση, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 73  του  Ν. 3852/2010  («Καλλικράτης»), επί της αριθ. εισ. πρωτ. 774/14-1-2020 πρότασης της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε. για την Οριστική Μελέτη του Περιμετρικού Πεζοδρόμου του Αθλητικού Κέντρου της ΑΕΚ, βάσει της αριθ. 2/2020 απόφασης-εισήγησης της Ε.Π.Ζ.
  6. A) Προσχώρηση στους όρους και συμφωνίες της Σύμβασης του δεσμευμένου λογαριασμού (escrow account). Β) Εξουσιοδότηση του νόμιμου εκπροσώπου του Δήμου για την υπογραφή Σύμβασης δεσμευμένου λογαριασμού (escrow account) στο πλαίσιο του χρηματοδοτικού προγράμματος του Πράσινου Ταμείου «Δράσεις περιβαλλοντικού ισοζυγίου» έτους 2019 και Γ) Ορισμός του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ως χειριστή και μεσεγγυούχου του προϊόντος του ως άνω δεσμευμένου λογαριασμού.
  7. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών-υπηρεσιών του Δήμου.
Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *