«Εργοτάξιο» το Άλσος καταγγέλλει η Λαϊκή Συσπείρωση

Μια σοβαρή καταγγελία κάνει η Λαϊκή Συσπείρωση. οι κατασκευαστικές εταιρείες έχουν μετατρέψει σε χώρο στάθμευσης των εργοταξιακών οχημάτων τους τη ζώνη πυροπροστασίας που περιβάλλει το εργοτάξιο του γηπέδου της ΑΕΚ.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Σε τηλεφωνική παρέμβαση που έκανε το μεσημέρι της Τρίτης 4/4 ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκος Σερετάκης προς τον Δήμαρχο κ. Βούρο ανέφερε ότι έχει αφαιρεθεί η σιδερένια πύλη του άλσους που υπήρχε επί της Πατριάρχου Κωνσταντίνου στο ύψος του παλιού «Γλάρου» ενώ παράλληλα έχει γκρεμιστεί και μέρος του τοιχίου ώστε να διαμορφωθεί είσοδος για εργοταξιακά οχήματα τα οποία αυθαίρετα σταθμεύουν στο άλσος, καταλαμβάνοντας το χώρο που έχει ορισθεί ως ζώνη πυροπροστασίας μεταξύ του εργοταξίου του γηπέδου και των δέντρων.

Ο Νίκος Σερετάκης ζήτησε την άμεση παρέμβαση του Δήμου προς κάθε υπεύθυνογια την απομάκρυνση των βαρέων οχημάτων. Ζήτησε επίσης διευκρινίσεις για το πως έγιναν οι παραπάνω παρεμβάσεις, σε ποιόν ανήκουν τα οχήματα, με ποιανού την ευθύνη καταλαμβάνουν το χώρο, ποιος είναι ο δηλωμένος και εγκεκριμένος εργοταξιακός χώρος, καθώς και ενημέρωση για τις όποιες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής.
Παρόμοιο τηλεφωνικό διάβημα έγινε και προς τον αντιδήμαρχο τεχνικών κ Κανταρέλλη. 

Ωστόσο  μέχρι το βράδυ τα εν λόγω οχήματα παρέμεναν σταθμευμένα στο άλσος, ενώ τίποτα δεν είχε γίνει από μεριάς του Δήμου  για την εκκένωση του χώρου ή τον έλεγχο για ενδεχόμενες παραβάσεις.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *