Κλειστό το Ενδυματοπωλείο παραδέχεται η παράταξη Βούρου – θα ανοίξει… προσεχώς

Άμεση ήταν η αντίδραση της διοικούσας παράταξης στο ρεπορτάζ του Πολίτη που αναρτήθηκε χθες 30/1, το βράδυ. Επιβεβαιώνοντας στην ουσία το ρεπορτάζ μας ότι το Κοινωνικό Ενδυματοπωλείο του Δήμου παραμένει κλειστό εδώ και 5 μήνες, η παράταξη Βούρου με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναγγέλλει ότι «προσεχώς» θα ανοίξει η δομή.

Δεν μένει βέβαια εκεί η ανάρτηση της διοίκησης, όπως βλέπουμε, αλλά επιχειρεί να υποβαθμίσει την εικόνα της σημαντικής αυτής δομής αφήνοντας αιχμές για το πώς λειτουργούσε επί της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Κάποια στελέχη της παράταξης Βούρου σε σχόλιά τους επεκτείνουν αυτή την κριτική. Σε κάθε περίπτωση οι δεκάδες ωφελούμενοι συμπολίτες μας γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία της λειτουργίας αυτού του πλέγματος κοινωνικών δομών που ανέπτυξε η προηγούμενη δημοτική αρχή (Κοινωνικά Παντοπωλεία, Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Ενδυματοπωλείο), όπως γνωρίζουν ότι τη φετινή σεζόν στερήθηκαν αυτής της δυνατότητας να προμηθευτούν ρούχα ή άλλα είδη απαραίτητα και αναγκαία.

O Πολίτης χαίρεται που ένα ρεπορτάζ του έγινε αφορμή να κινητοποιηθεί ο… μηχανισμός της Πολιτών Πολιτείας και ελπίζουμε σύντομα να δούμε την ξεχασμένη δομή του Ενδυματοπωλείου να λειτουργεί…

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *