Κλειστό εδώ και 5 μήνες το Κοινωνικό Ενδυματοπωλείο

Μια από τις δομές που ανέπτυξε ο Δήμος με μεγάλη επιτυχία και τεράστιο κοινωνικό έργο τα προηγούμενα χρόνια είναι το Κοινωνικό Ενδυματοπωλείο. Για δεκάδες οικογένειες της πόλης το Ενδυματοπωλείο αποτέλεσε διέξοδο. Εκατοντάδες συμπολίτες μας, αλλά και συλλογικότητες, φορείς, επιχειρήσεις προμήθευαν με ρούχα την δομή, που έφτασε να διαθέτει ένα σημαντικό αριθμό αξιοπρεπών ενδυμάτων και να δίνει λύση σε ένα οξυμένο πρόβλημα πολλών οικογενειών.

Από τον Σεπτέμβριο όμως η δομή αυτή είναι κλειστή. Αν και υπάρχουν δημότες που περίμεναν να προμηθευτούν κάποια απαραίτητα ρούχα, το Ενδυματοπωλείο δεν έχει ανοίξει από την αρχή της σεζόν. Δεκάδες συμπολίτες μας που είχαν μάθει να συγκεντρώνουν ρούχα, ρωτούν τους εθελοντές που το λειτουργούσαν την περασμένη περίοδο, τι να τα κάνουν.

Ρωτάμε, λοιπόν, κι εμείς: Πρόκειται να το λειτουργήσει η δημοτική αρχή; Ή θα παραμείνει κλειστή μια κοινωνική δομή που στήθηκε με μεγάλο κόπο και προσωπική συμβολή πολλών αλληλέγγυων ανθρώπων;

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

One comment

  1. Δεν τους ενδιαφέρει αν οποιοδήποτε από τα έργα της προηγούμενης δημοτικής αρχής ήταν επιτυχημένο. Τους αρκεί να το απαξιώνουν. Αρρωστημένο δόγμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *