Οι «Δούρειοι Ίπποι», οι υπονομευτές και οι εκπρόσωποι του… Πατούλη

Την σημειολογία τους είχαν οι εκδηλώσεις για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 27/1. Στην μεν εκδήλωση της παράταξης «Πολιτών Πολιτεία», ο Γ. Βούρος μίλησε «Δούρειους Ίππους» και «υπονομευτές» χωρίς να διευκρινίζει σε ποιους αναφέρεται. Αν ο στόχος του ήταν να χτυπήσει τον εταίρο του στη διοίκηση Π. Γρετζελιά, με τον οποίο φέρεται να έχει κινήσει τις διαδικασίες… διαζυγίου (δείτε σχετικά: Αιτία ή αφορμή το «Εστία» για το διαζύγιο Βούρου – Γρετζελιά;) μάλλον χρησιμοποίησε λάθος λεκτικό σχήμα. Γιατί η παράταξη Γρετζελιά δεν εισχώρησε με… δόλιο τρόπο στη διοίκηση, αλλά με επίσημη συνεργασία και μάλιστα προεκλογική. Αν το μήνυμα απευθυνόταν στο εσωτερικό του συνδυασμού του, δεν φαίνεται να έκαμψε τους… υπονομευτές, αφού δεν σημειώσαμε καμιά απουσία. Αν πάλι το μήνυμα απευθυνόταν σε… πολιτικούς και επιχειρηματικούς κύκλους, μένει να αποδειχτεί αν έφτασε.

Αυτό που εμείς καταγράφουμε πάντως είναι οι παρουσίες: ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ, ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Δημόπουλος και η περιφερειακή σύμβουλος Σ. Αλυμάρα και ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Γρετζελιά, Π. Λαζαρίδης. Δεν ξέρουμε τι μήνυμα εξέπεμψε αυτή η τελευταία παρουσία, θα φανεί στη συνέχεια.

Η δεύτερη εκδήλωση που έγινε την ίδια μέρα και ώρα είχε κι αυτή παρουσίες με νόημα. Οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Γ. Δημόπουλος και Σ. Αλυμάρα έσπευσαν να δηλώσουν την παρουσία τους και στην εκδήλωση του συνδυασμού «Η Πόλη της Καρδιάς μας» του Χ. Τομπούλογλου, μαζί με υποψήφιους βουλευτές και τοπικά και περιφερειακά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Παρόντες ακόμα ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γ. Ουσταμπασίδης, αλλά και τρεις πρώην υποψήφιοι του συνδυασμού του Π. Γρετζελιά και ο υποψήφιος του συνδυασμού Κοπελούσου Κ. Κωνσταντόπουλος.

Οι πολιτικές συμμαχίες των δημοτικών παρατάξεων, η εναγώνια προσπάθειά τους να προσελκύσουν κεντρικά πολιτικά στελέχη και ο διαγκωνισμός να στοιχηθούν δίπλα στον Πατούλη δείχνει τη βαθειά κρίση που υποβόσκει στα δημοτικά μας πράγματα.

Εν αναμονή εξελίξεων…

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *