Στην «ασφάλεια» επενδύει ο Βούρος

Εφόσον ο Γ. Βούρος είναι απών από τις κοινωνικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην πόλη Παρασκευές – Σάββατα – Κυριακές (λόγω των θεατρικών του υποχρεώσεων στη Θεσσαλονίκη), το… δραστήριο γραφείο τύπου φροντίζει να εφοδιάζει τα τοπικά ΜΜΕ με φωτογραφίες του.

Έτσι χθες Παρασκευή 24/1 το απόγευμα (όταν προφανώς ο Βούρος βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη) πληροφορηθήκαμε ότι ο δήμαρχος «υποδέχθηκε στο γραφείο του τον επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορειοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχο Βασίλειο Ρόκκο και τον ενημέρωσε για τα προβλήματα ασφάλειας που υπάρχουν σε συνοικίες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, ενώ τόνισε την ανάγκη περισσότερων περιπολιών πάντα σε συνεργασία με το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα στο χώρο του άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας.

Στη συζήτηση εκφράστηκε η αμοιβαία επιθυμία των δύο πλευρών για περαιτέρω και στενότερη συνεργασία προς όφελος των κατοίκων του Δήμου μας».

Η ασφάλεια ήταν ψηλά στην προεκλογική ατζέντα του δήμαρχου (θυμόμαστε και τις προεκλογικές του δηλώσεις περί… Ζεφυριού) και φαίνεται ότι επενδύει στο δόγμα «τάξη και ασφάλεια» που ευαγγελίζεται η κυβέρνηση που τον στήριξε. Στα προβλήματα των σχολείων, των υποδομών της πόλης κλπ. υστερεί λίγο (Αλήθεια γιατί δεν μας έστειλε το γραφείο τύπου ενημέρωση από την συνάντηση που πραγματοποίησε η διοίκηση με επικεφαλής τον δήμαρχο με τους διαδηλωτές μαθητές των σχολείων της πόλης μας;).

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *