Δήμαρχος με ημιαπασχόληση ο Γ. Βούρος;

Σοβαρό ηθικό θέμα αναδεικνύεται με την συνεχή απουσία του δήμαρχου Γ. Βούρου εκτός πόλης λόγω των υποχρεώσεών του με το θέατρο. Όπως διαβάζουμε σε ανάρτηση στο διαδικτυακό blog Κρίσεις εκτός από τις παραστάσεις στην Αθήνα που τον ανάγκασαν μάλιστα μια φορά να λείπει και από συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στους 5 μήνες που βρίσκεται στο αξίωμα του δημάρχου έχει ταξιδέψει: στην Κύπρο, στο Ηράκλειο, στα Χανιά, στην Πάτρα, στο Αγρίνιο και στη Θεσσαλονίκη, όπου οι παραστάσεις του συνεχίζονται μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου.

Όπως φαίνεται ο κ. Βούρος έχει επιλέξει να… υποδύεται το δήμαρχο της πόλης Δευτέρα με Πέμπτη, ενώ Παρασκευή με Κυριακή ασκεί το επάγγελμα του ηθοποιού.

Επειδή το δημαρχιακό αξίωμα όμως δεν είναι… ρόλος, η συνεχής απουσία του γεννά σοβαρά ερωτηματικά και φυσικά δεν μπορεί να υποκατασταθεί με την πληθώρα των έμμισθων συνεργατών που έχει φροντίσει να προσλάβει. Ούτε οι ευθύνες που έχει αναλάβει απέναντι στους πολίτες, ούτε ο διόλου ευκαταφρόνητος μισθός του μπορούν να δικαιολογήσουν τέτοια απαξίωση του θεσμού και των πολιτών.

Οι πολίτες δεν ψήφισαν δήμαρχο με… ημιαπασχόληση κύριε Βούρο!

ΠΟΛΙΤΗΣ

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

2 Σχόλια

 1. Εγώ πάντως για κάτι part time που έχω κόβω μπλοκάκι και με σκίζει η εφορία. Ας κόψει κι αυτός μπλοκάκι, αφού και είναι και του λιγότερου κράτους όλοι αυτοί εκεί μέσα, να δώσει και το παράδειγμα.

 2. Για part-time job δεν είναι κι άσχημα.

  Αν μάλιστα διαιρέσει κανείς τα 500.000 (χοντρικά) που χρωστάει, σύμφωνα με τη λίστα μεγαλοφειλετών της ΑΔΑΕ, δια 3.400 που είναι η αποζημίωση του δημάρχου μηνιαίως, χρειάζεται 147 μήνες (δηλαδή άλλες δυο τετραετίες και κάτι μήνες) για να ξεχρεώσει. Δηλαδή όταν θα είναι περίπου 76 ετών. Αν μάλιστα τα 3.400 δεν είναι καθαρά, αλλά μικτά, θα πρέπει να είναι δήμαρχος μέχρι τα 80.

  Επειδή ωστόσο πέραν των υπολοίπων 43 μηνών που θα κρατήσει η θητεία του (αν δεν τον… «παραιτήσουν» στο μεταξύ οι ίδιοι οι δικοί του) είναι μάλλον απίθανο να επανεκλεγεί -μιας και όπως λέει κι η παροιμία «δεν είναι κάθε μέρα τ’ Α’ Γιαννιού»- γι’ αυτό και θεωρώ άδικη την κριτική επειδή ασκεί το κανονικό του επάγγελμα, του ηθοποιού, και εκτός δημοτικού συμβουλίου, στα θέατρα και με εισιτήριο.

  Πρέπει κι αυτός με κάποιο τρόπο να ξεχρεώσει.
  Να το δούμε και λίγο ανθρωπιστικά. Όχι μόνο πολιτική κριτική.

  Το ξέρει άλλωστε κι ο ίδιος ότι «δεν είναι κάθε μέρα τ’ Α’ Γιαννιού» και πρέπει να κάνει και κάτι για το μέλλον του, αφού δεύτερη τετραετία δεν θα υπάρξει.

  Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω τι ζόρι τραβάτε επειδή λείπει συνεχώς.
  Είτε βρίσκεται εδώ είτε κάπου σε περιοδεία ανά την Ελλάδα, πιστεύει κανένας στ’ αλήθεια ότι διοικεί το Δήμο ο ίδιος ο Γιάννης ο Βούρος; Ούτε καν προεκλογικά δεν το πίστευε κανένας, ακόμα κι υποψήφιοί του. Απλά τώρα επιβεβαιώθηκε το πράγμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *