Η Δύναμη Πολιτών στο πλευρό των εργαζομένων του «Αγία Όλγα» ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της Υγείας

Με τίτλο Συμπαράσταση στον αγώνα των εργαζομένων στο «Αγία Όλγα»Άμεση στελέχωση με μόνιμο προσωπικό – όχι στην ιδιωτικοποίηση της Υγείας, η Δύναμη Πολιτών αναδεικνύει ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας και ζητά από το Δημοτικό Συμβούλιο να πάρει θέση:

Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου «Αγία Όλγα» βρίσκονται σε κινητοποιήσεις καταγγέλλοντας τις τραγικές ελλείψεις προσωπικού στο νοσοκομείο.

  • Προγραμματισμένα χειρουργεία αναβάλλονται λόγω ελλιπούς στελέχωσης του αναισθησιολογικού τμήματος.
  • Άλλα βασικά τμήματα όπως η κλινική ΩΡΛ, το ουρολογικό τμήμα, το ακτινολογικό δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και τις εφημερίες.
  • Το οφθαλμολογικό τμήμα δεν συμμετέχει στις εφημερίες του νοσοκομείου.

Το «Αγία Όλγα» είναι το μοναδικό νοσοκομειακό ίδρυμα της περιοχής μας, μετά το κλείσιμο του Γενικού Νοσοκομείου Πατησίων. Η υποστελέχωσή του ως αποτέλεσμα της υποχρηματοδότησης της υγείας έχει άμεσες συνέπειες την ταλαιπωρία των ασθενών και την εξώθηση τους στην ιδιωτική υγεία με όποια επιβάρυνση έχει αυτό στην τσέπη των πολιτών.

Ως Δύναμη Πολιτών δηλώνουμε την συμπαράστασή μας στον αγώνα των εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Αγία Όλγα» για άμεσες προσλήψεις ιατρών και μόνιμου προσωπικού – μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων – όχι στα ΣΔΙΤ και στους εργαζόμενους με μπλοκάκι.

Καλούμε τo Δημοτικό Συμβούλιο να συνταχθεί με τον αγώνα των εργαζομένων και να ζητήσει με απόφασή του από την κυβέρνηση να καλύψει άμεσα όλα τα κενά στη στελέχωση του Νοσοκομείου.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *