Κωλοτούμπα Βούρου στο Δημοτικο Συμβούλιο

Χωρίς κανένα δισταγμό ο Γιάννης Βούρος ανέτρεψε την εισήγηση Κοσκολέτου και υιοθέτησε την αντίθετη πρόταση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 20/1. Σε αντίθεση με την προηγούμενη συνεδρίαση, όπου μέχρι τέλους υπερασπίστηκε τη θέση της παράταξής του με αποτέλεσμα να υποστεί συντριπτική ήττα στην ψηφοφορία, αυτή τη φορά μόλις αντιλήφθηκε ότι το σύνολο σχεδόν των υπόλοιπων παρατάξεων υιοθετεί διαφορετική θέση, πήρε την υπόθεση… πάνω του.

Το θέμα ήταν η ρυμοτομική απαλλοτρίωση του Ο.Τ. 298Γ στην περιοχή του εργοστασίου Τεγόπουλου. Ενώ λοιπόν η εισήγηση Κοσκολέτου, όπως είχε ψηφιστεί και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής ήταν να τροποποιηθεί το ρυμοτομικό σχέδιο και να αρθεί η απαλλοτρίωση και ο χαρακτηρισμός του χώρου σε κοινόχρηστο, επειδή δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα από το Δήμο, τελικά ομόφωνα ψηφίστηκε στο Δ.Σ. η πρόταση να μην γίνει αλλαγή και να διεκδικηθεί η απόκτηση του χώρου.

Η απόκτηση κοινόχρηστου χώρου σε μια περιοχή με υψηλή πυκνότητα και ύψος δόμησης είναι απαραίτητη, όπως υπογραμμίστηκε από όλους σχεδόν τους ομιλητές, οι οποίοι θύμισαν τους αγώνες που έχουν γίνει στο παρελθόν από τους κατοίκους της συνοικίας Ειρήνη για να παραμείνουν αδόμητοι κάποιοι χώροι.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *