Γρετζελιάς προς Βούρο: «Αφήστε τις φωτογραφίες στα fb!»

Συνεχίζει να παίζει «σκληρή μπάλα» ο Π. Γρετζελιάς, φέρνοντας συνεχώς σε δύσκολη θέση την διοίκηση, την οποία υποτίθεται ότι στηρίζει. Και στη συνεδρίαση της 20ης Ιανουαρίου δεν έχασε ευκαιρία τόσο με δηλώσεις του, όσο και με την ψήφο του να δηλώνει τη… διαφορετικότητά του.

«Αφήστε τις συναντήσεις στην ΚΤΥΠ και τις φωτογραφίες στα fb», είπε εντελώς απρόκλητα ο κ. Γρετζελιάς και αφού έλειπε στο μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης για τα σχολικά προβλήματα. Ακυρώνοντας όλο το επικοινωνιακό αφήγημα της διοίκησης για το ενδιαφέρον που επιδεικνύει για το λύσιμο σοβαρών κτιριακών προβλημάτων στα σχολεία.

Λίγο αργότερα διαφοροποιήθηκε και πάλι από τη διοίκηση σε ένα τυπικό θέμα, όπως είναι η αποδοχή παραχώρησης στο Δήμο της έκτασης στο «Πέταλο» Νησίδας. Ένα θέμα που είχε τρέξει η προηγούμενη δημοτική αρχή και κατέληξε στην παραχώρηση προς χρήση στο Δήμο ενός μεγάλου και αναξιοποίητου χώρου για την κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων. Ο κ. Γρετζελιάς επιχείρησε να αναβληθεί η ψήφιση του θέματος για εντελώς τυπικούς λόγους, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει. Αυτή τη φορά με την παρέμβασή του ο κ. Γρετζελιάς απομονώθηκε, αφού η απόφαση ελήφθη ομόφωνα με μοναδική παραφωνία τις 4 λευκές ψήφους της παράταξής του και την διαφοροποίηση (για άλλη μια φορά) του κ. Λαζαρίδη ο οποίος ψήφισε θετικά.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *