Με μεγάλη συμμετοχή και ενθουσιασμό η κοπή πίτας της Δύναμης Πολιτών – φωτορεπορτάζ

Κατάμεστη ήταν μέσα και έξω η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Νέας Φιλαδέλφειας χθες 19 Ιανουαρίου, στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Δύναμης Πολιτών.

Δεκάδες μέλη και φίλοι της παράταξης, αλλά και εκπρόσωποι φορέων της πόλης έδωσαν το «παρών» σε μια ζεστή εκδήλωση που ετοίμασαν τα μέλη της παράταξης. Οι παραβρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά. Τιμητικά κομμάτια πίτας έδωσε ο επικεφαλής της παράταξης Άρης Βασιλόπουλος σε στελέχη της παράταξης που πρόσφεραν εθελοντικά τα προηγούμενα χρόνια στις κοινωνικές δομές του Δήμου, σε πρώην και νυν δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους, σε εκπροσώπους της σχολικής κοινότητας, σε ανθρώπους του πολιτισμού, σε εκπροσώπους φορέων της πόλης.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

One comment

  1. Στην πρώτη ανοιχτή εκδήλωση, μετά την απώλεια της δημοτικής αρχής, σε μέρα με τόσο κρύο, ο κόσμος ήταν πολύς κι η ατμόσφαιρα ζεστή.

    (Σημειωτέον… χωρίς να προσδοκά κανείς οτιδήποτε σε… ρουσφέτι ή …εξυπηρέτηση για τα επόμενα τρία χρόνια, κάτι που δείχνει και την διαφορά νοοτροπίας απ’ τους «απέναντι», που μετά από τις κατά καιρούς πολλές και σε πολλά επίπεδα ήττες τους, αλλάζουν επικεφαλής, ονόματα και λογότυπα ανά τετραετία).

    Αυτό που μόλις τώρα αρχίζουν να συνειδητοποιούν οι -κάθε είδους, ύφους και ήθους- αντίπαλοι αυτής της παράταξης, που διανύει ήδη τον δέκατο χρόνο ζωής της, είναι πως η Δύναμη Πολιτών έχει πολύ γερούς δεσμούς με την τοπική κοινωνία και μένει ανεπηρέαστη από κάποιους προσωρινούς (και όχι ιδιαίτερους όπως αποδείχθηκε τελικά) κλυδωνισμούς που προσπάθησαν να της δημιουργήσουν όσοι προσπάθησαν να την χειραγωγήσουν και οι οποίοι είναι παντελώς απόντες, παρά τα όσα συμβαίνουν και παρά τα αγωνιστικά ένσημα του παρελθόντος που κάποτε ανέμιζαν και τα έκαναν ευκαιριακή παντιέρα.

    Είναι κι αυτοί που προεκλογικά έκαναν λόγο για συντριβή. Τελικά όχι μόνο δεν συνετρίβη η Δύναμη Πολιτών, αλλά είναι πανταχού παρούσα και πιο ώριμη από ποτέ, έτοιμη να διοικήσει ξανά την πόλη μόλις λήξει η θητεία της προσωρινής διοίκησης των «συμφερόντων» και των «επώνυμων οπαδών».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *