Οι αντιδήμαρχοι περί άλλων… τυρβάζουν

Στις 15 Ιανουαρίου μια σημαντική βλάβη στο σύστημα θέρμανσης του Γυμνασίου Νέας Χαλκηδόνας έθεσε εκτός λειτουργίας το λεβητοστάσιο και τους μαθητές εκτός… σχολείου. Μέχρι και σήμερα το σχολείο δεν λειτουργεί, αφού μαθητές και γονείς αποφάσισαν να απέχουν λόγω έλλειψης θέρμανσης. Οι γονείς καταγγέλλουν ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο πραγματοποιήθηκε ολοκληρωμένη μελέτη από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, που όμως δεν προχώρησε λόγω ότι ο Δήμος «αρνήθηκε να υλοποιήσει λόγω κόστους». Αντ’ αυτού έγιναν κάποιες «ελάχιστες απαραίτητες ενέργειες» και «η θέρμανση δούλεψε για πρώτη φορά στις 11/1/2020».

Θα περιμέναμε μετά από αυτό κάποια απάντηση από τους αρμόδιους αντιδήμαρχους. Κι όμως… Οι αντιδήμαρχοι της διοίκησης Βούρου περί άλλων τυρβάζουν!

Δείτε τι έχει αναρτήσει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρης Κανταρέλης στη σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μία μέρα μετά το συμβάν, κι ενώ οι καταγγελίες ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν και θύματα ήταν ήδη γνωστά:

Όπως αντιλαμβανόμαστε όλο αυτό το διάστημα τα στελέχη της διοίκησης Βούρου είναι απασχολημένα με τα ρουσφέτια και τα συντροφικά μαχαιρώματα…

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *