Δύναμη Πολιτών: Μοναδικοί νικητές οι ωφελούμενοι, οι εργαζόμενοι και ο Δήμος

Χαιρετίζουμε την απόφαση του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου, όπου με πλειοψηφία 16 – 10, έγινε δεκτή η εισήγηση του δημοτικού συμβούλου κ. Ουσταμπασίδη για ετήσια ανανέωση των συμβάσεων των εργαζομένων του Προγράμματος «Εστία». Παρά τις παλινωδίες και την επιμονή της διοικούσας παράταξης να προχωρήσει σε απολύσεις εργαζομένων σε ένα πρόγραμμα που η ίδια κρίνει απόλυτα επιτυχημένο, τελικά η κοινή λογική επικράτησε. Ευελπιστούμε ότι η διοίκηση θα αντιληφθεί ότι σε αυτό το θέμα μοναδικοί νικητές είναι οι 350 ωφελούμενοι του προγράμματος, οι εργαζόμενοι, αλλά και ο Δήμος μας, ο οποίος θα συνεχίσει να υλοποιεί με υπευθυνότητα και ανθρωπιά μία πολιτική ισότιμης ένταξης των μεταναστών και των προσφύγων στην χώρα μας.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

2 Σχόλια

  1. Ο Βούρος κι ο κάθε τυχάρπαστος που εποφθαλμιά να αρπάξει την επιτυχημένη δουλειά άλλων, μπορεί να λέει τα δικά του κι όπως τον βολεύουν. Οποιοδήποτε όμως «μαγείρεμα» επιχειρηθεί για ν’ αλλάξει η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που είναι το ανώτατο δημοκρατικό όργανο της πόλης, θα είναι ΕΚΤΡΟΠΗ και ως τέτοια θα πρέπει να αντιμετωπιστεί.

  2. Κανένας εφησυχασμός απ’ το αποτέλεσμα. Δεν μας έχουν πείσει ότι σέβονται τους θεσμούς.
    Άλλωστε το είπε και στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο πολύς κ. Βούρος ότι το δημοτικό συμβούλιο γίνεται για τις εντυπώσεις (ή κάτι παρόμοιο). Θα το ψάξουν το θέμα, για το πως θα αδειάσουν το δημοτικό συμβούλιο. Να είστε σίγουροι. Γι’ αυτό, κανένας εφησυχασμός.
    Μακάρι να πέσω έξω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *