Την Τετάρτη 8/1 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο με αίτημα της αντιπολίτευσης για τους εργαζόμενους του ΕΣΤΙΑ

Την Τετάρτη 8 Ιανουρίου, ώρα 8μ.μ. συνεδριάζει εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο μετά από αίτημα που κατέθεσαν 16 δημοτικοί σύμβουλοι με μοναδικό θέμα:

Λήψη απόφασης για την άμεση ετήσια ανανέωση των συμβάσεων των εργαζομένων του προγράμματος «Εστία» για τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο Δήμο και την εξουσιοδότηση των μελών της Κοινωφελούς Επιχείρησης να υλοποιήσουν άμεσα αυτή την απόφαση.

Θυμίζουμε ότι μετά από αλλεπάλληλες συνεδριάσεις του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, οι συμβάσεις των εργαζομένων που έληγαν στις 31/12/2019 παρατάθηκαν για ένα δίμηνο, ενώ η πλειοψηφία του Δ.Σ. έχει αποφασίσει την επαναπροκήρυξη των θέσεων.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

One comment

  1. Οι μόνοι που θα είναι δικαιολογημένοι απ’ τους 33, αν δεν ψηφίσουν την ανανέωση για ένα έτος, είναι ο Βούρος κι η Παπακώστα, που δεν είναι -για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας- επί της ουσίας Φιλαδελφειώτες ή Χαλκηδονιώτες.

    Οι Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες δημοτικοί σύμβουλοι, όλων των παρατάξεων, που και αγαπάνε την πόλη, και γνωρίζουν την πόλη και το συλλογικό της ασυνείδητο, και που βιώνουν την επιτυχία του προγράμματος, ας το σκεφτούν καλά.

    Ο Ο.Η.Ε. δεν είναι παραμάγαζο του δήμου και τα ρεζιλίκια θα είναι μεγάλα για τη πόλη μας αν αυτό το θέμα πάρει έκταση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *