ΠΟΕ-ΟΤΑ: Όχι στις απολύσεις του δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας στο “Εστία”

Τη δημοτική αρχή του δήμου Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης τονίζοντας ότι στη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης συνέχισε την εμμονική της προσπάθεια στρεφόμενη κατά των 20 εργαζομένων του Προγράμματος «Εστία» και των 350 προσφύγων που εξυπηρετούνται από αυτό.  

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ τονίζει στην ανακοίνωσή της ότι «το Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ν.Φ. αποφάσισε για αυτούς χωρίς να λάβει υπόψη ότι κάποιοι από αυτούς κινδυνεύουν άμεσα, αφού έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας» και ότι «το πρόγραμμα “Εστία” από αύριο θα  θεωρείται λήξαν λόγω της μη ανανέωσης των συμβάσεων των συναδέλφων οι οποίες λήγουν σήμερα».

«Την αποκλειστική ευθύνη για ότι συμβεί απ’ εδώ και στο εξής την έχουν όλοι όσοι ψήφισαν αντεργατικά και απάνθρωπα! Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει αυτή την κατάφορα αντεργατική και ξενοφοβική απόφαση. Στηρίζει κάθε κινητοποίηση του Σωματείου και των εργαζομένων στο πρόγραμμα» τονίζει η Ομοσπονδία και καλεί τη διοίκηση του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ν.Φ., καθώς και τον ίδιο το Δήμαρχο, ακόμα και την ύστατη ώρα να αναθεωρήσουν τις αποφάσεις τους  και να ανανεώσουν τις συμβάσεις των εργαζομένων του προγράμματος.

Αναδημοσίευση από την ΕφΣυν

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *