«Συκοφαντίες οι απολύσεις» λέει ο Βούρος, τους καταγγέλλει το Σωματείο

Για «συκοφαντίες και ψέματα» μιλά ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου, η απαντά στις καταγγελίες της Δύναμης Πολιτών για απολύσεις. Μάλιστα επιχειρούν μια λαθροχειρία: κοσμούν το δελτίο τύπου με το λογότυπο της Ύπατης Αρμοστείας, λες και η ανακοίνωση είναι του Προγράμματος και όχι της δημοτικής αρχής!

Κάθε επιχείρημα βέβαια της δημοτικής αρχής καταρρίπτεται κατηγορηματικά από την ανακοίνωση του Σωματείου εργαζομένων, το οποίο καταγγέλλει ότι: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΟΛΟΥΣ! και προαναγγέλλει πόλεμο

Η ανακοίνωση του Δήμου

Υπενθυμίζουμε στα στελέχη της «Δύναμης Πολιτών» και τον πρώην Δήμαρχο κ. Α. Βασιλόπουλο, όσον αφορά το πρόγραμμα «ESTIA»,  το οποίο μετά από πρωτοβουλία του νέου Δημάρχου της πόλης κ. Γιάννη Βούρου θα συνεχιστεί και για το έτος 2020, παρ’ ότι γνωρίζουν πολύ καλά την διαδικασία,  για να δημιουργήσουν σκόπιμα εσφαλμένες εντυπώσεις στους συνδημότες μας,  αποκρύπτουν από τις ανακοινώσεις τους το γεγονός, πως ουδεμία αλλαγή  γίνεται σε σχέση με τα προηγούμενα έτη.

Ενημερώνουμε λοιπόν τους συμπολίτες μας για το ποια είναι η αλήθεια.

Οι συμβάσεις των εργαζομένων στο συγκεκριμένο πρόγραμμα λήγουν την 31η Δεκεμβρίου του 2019.

Ότι έγινε το 2017 και το 2018, επί διοίκησης Βασιλόπουλου δηλαδή, θα γίνει και το 2019, ως οφείλουμε.

Με λίγα λόγια οι θέσεις θα επαναπροκηρυχθούν και ο οποιοσδήποτε συμπολίτης μας ή πολίτης αυτής της χώρας το επιθυμεί θα μπορέσει εάν και εφ’ όσον διαθέτει τα απαιτούμενα προσόντα να καταθέσει την αίτησή του.

Με τις ίδιες ακριβώς διαδικασίες και τρόπους επιλογής που ακολούθησε η διοίκηση Βασιλόπουλου, με τις ίδιες διαδικασίες που ακολουθούν και οι υπόλοιποι Δήμοι της χώρας που υλοποιούν το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Ουδείς απολύεται, ουδείς αποκλείεται από την διαδικασία.

Η σπέκουλα, ο λαϊκισμός και το ψέμα έχουν και όρια…

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

2 Σχόλια

  1. Αυτοί δεν ήταν που έταζαν προεκλογικά στη μισή Φιλαδέλφεια και Χαλκηδόνα ότι θα βρει δουλειά στο γήπεδο και στις επιχειρήσεις που θα ανοίξουν γύρω από αυτό; Αυτοί δεν υφάρπαξαν την ψήφο του κόσμου με υποσχέσεις για τα τακτοποιήσεις από το μεγάλο αφεντικό; Τί έγινε τώρα παιδιά; Δεν έχει τελικά χιλιάδες θέσεις εργασίας το γήπεδο και πέσατε σα λυσασμένα σκυλιά πάνω στους εργαζόμενους του προγράμματος Estia; Πάρα πολλοί ξέραμε τι είναι αυτή η διοίκηση. Ευτυχώς, πολύ γρήγορα δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο. Δυστυχώς το κάνει με τον πιο άθλιο τρόπο που δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε ο πιο αρρωστημένος νους

  2. Άμα θέλει να βολέψει κι άλλους αποτυχημένους υποψηφίους του σε δουλειές, να τους βάλει να δουλέψουν στην αρένα του αφεντικού του ή στα σουβλατζίδικα του προέδρου του δς και ν´ αφήσει ήσυχο το πρόγραμμα estia. Όλος αυτός ο (κρυφός ή φανερός) ακροδεξιός συρφετός που τον στήριξε, δεν κολλάει, όπως και να το κάνουμε, με τέτοιου είδους πρόγραμμα που αφορά πρόσφυγες και μετανάστες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *