Σκληρή καταγγελία του Σωματείου – προαναγγέλλει πόλεμο

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου το Σωματείο Εργαζομένων ΔΗΜΟΥ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-Ν.ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ μαζί με αντιπροσωπεία των εργαζομένων του προγράμματος ΕΣΤΙΑ συναντήθηκε με το Δήμαρχο κο Βούρο με θέμα το μέλλον των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ «ΕΣΤΙΑ».

Ο δήμαρχος τότε ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ότι δεν θα προκηρύξει εκ νέου τις θέσεις του προγράμματος ΕΣΤΙΑ γιατί υπάρχει και γνωμάτευση της νομικής υπηρεσίας του Δήμου ότι υπάρχει η δυνατότητα να ανανεωθούν οι συμβάσεις και όχι να επαναπροκηρυχθούν.

ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ επίσης ο κος Δήμαρχος ότι δεν θα κινηθεί με λογική πολιτικού ρεβανσισμού απέναντι στους εργαζόμενους του προγράμματος.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΟΛΟΥΣ! Και το Σωματείο και τους εργαζόμενους και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις σε συνεργασία με τον πυλώνα της διοίκησης του τον κο Γρετζελία πήραν την ευθύνη της κοροιδίας και της απόλυσης 20 εργαζομένων.

Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί ένα αρνητικότατο δεδομένο για τη σχέση της διοίκησης Βούρου με τους εργαζόμενους  και το Σωματείο.

Ιδιωτικοποιήσεις, Απολύσεις και Κοροιδία αποτελούν αιτίες πολέμου.

Και αφού  το επιδιώκουν θα τον έχουν.

ΖΗΤΑΜΕ

ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ

ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

One comment

  1. Πόλεμο δεν θα έχουν μόνο από το σωματείο εργαζομένων του Δήμου αλλά από την συντριπτική πλειοψηφία της τοπικής κοινωνίας που ήδη τους έχει πάρει στο μεζέ.
    Μόλις τελειώσουν κι οι γιορτές, θα τελειώσει εντελώς κι η εύλογη περίοδος χάριτος των πρώτων μηνών και θα καταλάβουν μέχρι μυελού οστών τι εστί βερύκοκο.
    Η «μαύρη βίβλος» τους έχει ήδη πολλές σελίδες και θα τις μάθουν όλοι. Με κάθε τρόπο και μέσο. Με κείμενο, με εικόνα και με ήχο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *