Απολύσεις το Χριστουγεννιάτικο δώρο Βούρου – Γρετζελιά στους εργαζόμενους του προγράμματος Εστία

Τελικά οι χειρότερες φήμες επιβεβαιώθηκαν: η πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας αποφάσισε την απόλυση των εργαζομένων στο Πρόγραμμα Εστία, μην ανανεώνοντάς τις συμβάσεις τους που λήγουν 31 Δεκεμβρίου. Εξαιρούν βεβαίως τους διερμηνείς, που είναι απολύτως απαραίτητοι για την ύπαρξη του προγράμματος, ανανεώνοντάς τους αυτόματα τις συμβάσεις!!! Είναι γνωστό ότι ο κ. Βούρος είναι ένας άνθρωπος που δεν διακρίνεται για τη συνέπεια λόγων και έργων, εκτός βέβαια από τις περιπτώσεις που είναι να ξεπληρώσει προεκλογικά γραμμάτια «ημετέρων». Γι’ αυτό και παρά τις διαβεβαιώσεις που έδωσε στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τους εργαζομένους και το σωματείο την περασμένη εβδομάδα, από τον «Πολίτη» επισημάναμε τον πραγματικό κίνδυνο που διατρέχουν οι εργαζόμενοι και το ίδιο το πρόγραμμα.

Σε μία μαραθώνια συνεδρίαση της Κοινωφελούς επιχείρησης, οι 3 εκπρόσωποι του κ. Βούρου (Μιχάλης Ζαχαριουδάκης, Νάνσυ Λάλη και Ανθή Παπακώστα), καθώς και οι 3 εκπρόσωποι του κ. Γρετζελιά (Σταυρούλα Αμπατζόγλου, Χριστίνα Ισπάσου, Γιώργος Σεβαστός) ψήφισαν τις απολύσεις 20 εργαζομένων του προγράμματος (εκτός των μεταφραστών, που είναι υπεραπαραίτητοι για την ύπαρξη του προγράμματος!!!) Κατά της συγκεκριμένης απόφασης ψήφισαν ο πρόεδρος της Κοινωφελούς επιχείρησης Γιώργος Καραβίας,  ο εκπρόσωπος της Δύναμης Πολιτών Κώστας Ντάτσης, καθώς και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων της Κοινωφελούς επιχείρησης στο Διοικητικό Συμβούλιο. Το επόμενο βήμα είναι η πρόσληψη ανθρώπων που βλέπουμε να σκίζουν καθημερινά τα ιμάτιά τους υπέρ της δημοτικής αρχής στα κοινωνικά δίκτυα (και αναρωτιόμασταν γιατί τέτοιο πάθος…), καθώς και μη εκλεγέντων υποψήφιων δημοτικών συμβούλων των δημοτικών παρατάξεων της συμπολίτευσης.

Πρόκειται για μία επαίσχυντη και αισχρή πολιτικά πράξη, που θυμίζει τις πιο σκοτεινές εποχές της Ελληνικής ιστορίας, τότε που οι δημόσιοι υπάλληλοι έπρεπε να «φιλήσουν κατουρημένες ποδιές» προκειμένου να κρατήσουν τη θέση τους. Αυτός είναι ο «πολιτισμός» των κ. Βούρου – Γρετζελιά, οι οποίοι επειδή έχουν τώρα την εξουσία, νομίζουν πως θα κάνουν ό,τι θέλουν παίζοντας με τις ζωές όχι μόνο των εργαζομένων, αλλά και των ίδιων των μεταναστών και των προσφύγων που φιλοξενούνται στην πόλη μας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν όπως αυτοί νομίζουν…

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

One comment

  1. Μπράβο στον κοινωνικά ευαίσθητο και δημοκράτη Κωνσταντινίδη που παραιτήθηκε από τη θέση του αντιδημάρχου, αποσύροντας την εμπιστοσύνη του στην ακροδεξιά συνδιοίκηση Βούρου-Γρετζελιά, δείχνοντας έτσι ότι δεν τον ενδιέφεραν μόνο τα 1720€ της αντιδημαρχίας.

    Τι; Όχι;

    ΥΓ1: Ο μόνος που θα διασωθεί πολιτικά από αυτό τον εμετικό συρφετό είναι ο Κύριος (με Κ κεφαλαίο) Καραβίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *