Νέο έκτακτο συμβούλιο την Πέμπτη 19/12 για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω υπογειοποίησης

Νέα έκτακτη συνεδρίαση συγκαλείται για την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 6 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς» με θέμα τις αναγκαίες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει εναρξης των έργων υπογειοποίησης.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 1. Παροχή σύμφωνης γνώμης για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα πλαίσια κατασκευής του έργου «Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας», βάσει της αριθ. 63/2019 απόφασης-εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής-Ενημέρωση Δημάρχου για παρεμβάσεις στην πόλη προς όφελος των δημοτών με αφορμή την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.
 2. Έγκριση εκκίνησης διαδικασίας για την ανάθεση μελέτης «Πράξη εφαρμογής της πολεοδομικής μελέτης Μπριτάνια» σύμφωνα με το Ν.4555/2018 (Φ.Ε.Κ. 133/Α/19-07-2018) «Μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Εμβάθυνση της Δημοκρατίας – Ενίσχυση της Συμμετοχής – Βελτίωση της οικονομικής και αναπτυξιακής λειτουργίας των Ο.Τ.Α. [Πρόγραμμα «Κλεισθένης» Ι] – Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας των ΦΟΔΣΑ – Ρυθμίσεις για την αποτελεσματικότερη, ταχύτερη και ενιαία άσκηση των αρμοδιοτήτων σχετικά με την απονομή ιθαγένειας και την πολιτογράφηση – Λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών και άλλες διατάξεις»

Η Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα για το 1ο θέμα λόγω της επικείμενης έναρξης των εργασιών για την υπογειοποίηση και για το 2ο θέμα, που βρίσκεται σε άμεση σχέση με το 1ο, προκειμένου με την ανάθεση της σχετικής μελέτης να γίνει απρόσκοπτα και νομότυπα η υπογειοποίηση.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

3 Σχόλια

 1. Θα μπορούσατε ίσως να ζητήσετε από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου. Στο Δ.Σ. δεν παρουσιάστηκαν οι ρυθμίσεις; Δεν πρέπει να υπάρχουν στα πρακτικά;
  Ωστόσο προχθές το Δ.Σ. ενέκρινε το σχέδιο, που υπέβαλε ο ανάδοχος, αλλά θα περάσει και από την τροχαία και την τελική έγκριση θα την δώσει το ΠΕ.ΣΥ. Αττικής.
  Βλ. αναλόγως:
  http://www.patt.gov.gr/site/attachments/article/33577/%CE%91%CF%80%CE%BF%CF%86.%20325%20%CE%95%CE%93%CE%9A%CE%A1%CE%99%CE%A3%CE%97%20%CE%9A%CE%A5%CE%9A%CE%9B%20%CE%A1%CE%A5%CE%98%CE%9C.%20%CE%9B%CE%95%CE%A9%CE%A6.%20%CE%92%CE%91%CE%A3.%20%CE%9A%CE%A9%CE%9D%CE%9D%CE%9F%CE%A5%20%CE%9A%CE%9F%CE%A1%CE%A9%CE%A0%CE%99.pdf

 2. Διαβάσαμε και μάθαμε πολλά για τη διαδικασία έγκρισης των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για το διάστημα κατασκευής της υπογειοποίησης. Για τις ίδιες τις ρυθμίσεις που θα μάθουμε; Τι ακριβώς προβλέπεται να γίνει; Νομίζω ότι αυτό θα ενδιέφερε τους δημότες και όσους χρησιμοποιούν τους γύρω δρόμους! Αν σας είναι εύκολο, θα μπορούσατε να μας ενημερώσετε;

  1. Περιμένουμε κι εμείς να δούμε τις επίσημες ανακοινώσεις. Αλλά δυστυχώς μέχρι τώρα διαβάζουμε ανακρίβειες…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *