Προχειρότητες: το Χριστουγεννιάτικο Χωριό… μετακόμισε

Τη μια μέρα προβάλλουν το Χριστουγεννιάτικο Χωριό που στήθηκε μπροστά στο… δημαρχείο:

Δείτε πώς πανηγυρίζει ο επί της ενημέρωσης έμμισθος σύμβουλος του δημάρχου:

Την επόμενη μέρα οι άτυχοι υπάλληλοι της τεχνικής υπηρεσίας εξαναγκάζονται να μεταφέρουν σπιτάκια στην Πλατεία Πατριάρχου.

Στο άναμμα του δένδρου είδαμε κάποια σπιτάκια στο Πάρκο Μικρασιατών. Μόλις την περασμένη Δευτέρα μας ανακοίνωσαν (αφού υπήρξε το σχετικό… κράξιμο στο facebook) ένα πρόγραμμα λειτουργίας του Χωριού που ξεκινούσε από το… προηγούμενο Σάββατο.

Το κατάφεραν κι αυτό! Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, που σχεδιάστηκε και λειτούργησε ως ένα σύνολο εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων μέχρι τις περσινές γιορτές, προσελκύοντας εκατοντάδες μικρούς και μεγάλους, κατάντησε ένα μετακινούμενο ντεκόρ από μια διοίκηση που στο μόνο που έχει επιδείξει σπουδή είναι στην εγκατάσταση επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στο Άλσος.

Κύριε Βούρο, αυτό που ζούμε είναι ένα «κακό όνειρο»…

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

One comment

  1. Τους αξίζει αλύπητο κράξιμο για την κατάργηση του Χριστουγεννιάτικου χωριού.
    Τα ίδια έκαναν κάποτε και στη Χαλκηδόνα όταν εξέθεταν τον Αποστολάκη, βάζοντάς τον να απαξιώνει ό,τι καλό είχε κάνει ο προηγούμενος δήμαρχος.
    Δεν είναι όμως τυχαίο ότι κάποιοι παραλίγο να μη βρουν ούτε την ψήφο τους, παρά τον πανάκριβο ιλλουστρασιόν φυλλαδοπόλεμο στον οποίο επιδόθηκαν και στις πρόσφατες εκλογές.
    Έχουν καταγραφεί, χρόνια τώρα, οι ρεβανσιστικές συμπεριφορές τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *