Λαϊκή Συσπείρωση: Κρυφτούλι με τις εκθέσεις μετασεισμικών ελέγχων των σχολείων

Παρά την επιμονή της Λαϊκής Συσπείρωσης η δημοτική αρχή δεν εμφανίζει τις εκθέσεις μετασεισμικών ελέγχων που έγιναν στα σχολεία του Δήμου. Αντιγράφουμε την ανακοίνωση:

Πάνω από 2 μήνες έχουν περάσει από την υποβολή γραπτής ερώτησης για τους μετασεισμικούς ελέγχους και την ασφάλεια των σχολείων και οι συγκεκριμένες απαντήσεις της Δημοτικής Αρχής ακόμα… αποστέλλονται.
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης απευθύνθηκαν στους αρμοδίους ξανά με νέο έγγραφό τους στις 5 Δεκεμβρίου 2019, ζητώντας τουλάχιστον να δοθούν οι εκθέσεις από τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν μετά τον σεισμό, οι οποίοι σύμφωνα με τη Δημοτική Αρχή υποτίθεται ότι είναι στη διάθεσή τους, πλην όμως δεν έχουν κοινοποιηθεί ούτε αυτές των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου ούτε από τους ελέγχους που έγιναν από τις ΚΤιριακές ΥΠοδομές. 
Θυμίζουμε ότι στις 27 Νοέμβρη, μετά από πολλές επικοινωνίες, πήγε αυτοπροσώπως ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Τεχνική Υπηρεσία αλλά του επιδόθηκαν μόλις 3 από τις 13 εκθέσεις ελέγχων των ΚΤΥΠ, καθώς οι άλλες 10 δεν βρίσκονταν στους φακέλους της υπηρεσίας. 
Ακόμα και μετά το από δεκαημέρου νέο έγγραφο της Λαϊκής Συσπείρωσης παραμένουμε στα ίδια: ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τη Δημοτική Αρχή…

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *