Όταν οι συναντήσεις γίνονται… κανονικά

Αντιγράφουμε από χθεσινό (13/12) δελτίο τύπου του Δήμου Μεταμόρφωσης:

Θέμα: Συνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη.

Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη, τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Πράσινου Ταμείου, κ. Στάθη Σταθόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος, κ. Ευθύμιο Μπακογιάννη, είχε χθες το απόγευμα ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας. 

Ο κ. Σαραούδας, αφού ευχαρίστησε τον Υπουργό για την παρέμβασή του, προκειμένου να επιταχυνθεί η έναρξη των εργασιών κατασκευής του 2ου Λυκείου Μεταμόρφωσης, παρουσίασε τις ανάγκες της περιοχής και ενημερώθηκε για τις δυνατότητες ένταξης έργων και χρηματοδότησής τους από κοινοτικά κονδύλια. Ο κ. Χατζηδάκης από την πλευρά του συμφώνησε για την αναγκαιότητα ανάπτυξης της Μεταμόρφωσης, επιβεβαίωσε την αγαστή συνεργασία με τον Δήμαρχο και εξέφρασε τη βούληση να συνδράμει στο έργο του.  

Πριν λίγες μέρες πληροφορηθήκαμε (από διαρροή σε φιλικό μέσο) συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε… ταβέρνα της πόλης μας μεταξύ του δημάρχου Γ. Βούρου, του Κ. Χατζηδάκη κλπ. Καμιά επίσημη ενημέρωση και καμιά απάντηση στο δημοσίευμά μας (δείτε εδώ).

Τις συγκρίσεις ας τις κάνουν οι δημότες της πόλης. Κάποιοι οργανώνουν… κανονικές συναντήσεις για να συζητηθούν θέματα της πόλης τους και κάποιοι απλά οργανώνουν… γεύματα για να τονίσουν τον ρόλο τους ως… κομματάρχες.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *