Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 16/12 με 19 θέματα

Νέα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 7 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς».

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 1. Εξαίρεση χαρακτηρισμού του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ Δ.Ε. ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ» ως αξιόλογου.
 2. Έγκριση σύναψης σύμβασης μίσθωσης έργου με έναν Παιδίατρο, στο πλαίσιο της χρηματοδοτούμενης δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».
 3. Αντικατάσταση αναπληρωματικού μέλους Δ.Σ. Κοινωφελούς Επιχείρησης.
 4. Αντικατάσταση μελών Δ.Σ. 1ης Σχολικής Επιτροπής.
 5. Έγκριση 10ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2019, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.
 6. Έγκριση παράτασης  σύμβασης μίσθωσης ακινήτου επί της οδού  25ης Μαρτίου 3 – Ν. Φιλαδέλφεια.
 7. Α. Συγκρότηση επιτροπών παραλαβής προμηθειών, μεταφορών και λοιπών εργασιών του Δήμου  έτους 2020, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/16 και Β. Ορισμός Δημοτικών Συμβούλων ως μελών της επιτροπής καταστροφής  αντικειμένων άνευ αξίας του Δήμου έτους 2020.
 8. Έγκριση μεταφοράς της δομής «Βοήθεια στο Σπίτι» της Κοινωφελούς Επιχείρησης ΔΝΦΝΧ η οποία απασχολεί πέντε (5) εργαζόμενους ΙΔΟΧ κατόπιν της δημοσίευσης της μεταφοράς στον ΔΝΦΝΧ του προσωπικού ΙΔΑΧ του προγράμματος στον ΔΝΦΝΧ (σχετ. η αριθ. 269/19 απόφαση Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης).
 9. Έγκριση διοργάνωσης υπαίθριας αγοράς καταναλωτών στο Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας.
 10. Έγκριση κατ΄εξαίρεση εγγραφής βρέφους σε Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου.
 11. Ορισμός δύο (2) Δημοτικών Συμβούλων με τους αναπληρωτές τους ως μελών της επιτροπής εκτίμησης του σχετικού τιμήματος των εκποιούμενων κινητών πραγμάτων του Δήμου για το έτος 2020.
 12. Καθορισμός όρων καταβολής τελών χρήσεως κοινοχρήστων χώρων έτους 2020.
 13. Λήψη απόφασης Δ.Σ. για δίμηνη παράταση σύμβασης για την «Προμήθεια τροφίμων, αναλωσίμων ειδών και παροχή γάλακτος για το εργατοτεχνικό προσωπικό για τις ανάγκες του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας»  (Α.Μ.115/2017).
 14. Έγκριση χρονικής παράτασης της συμβάσεως με τίτλο «Προμήθεια εξοπλισμού πρόσβασης ΑΜΕΑ».
 15. Έγκριση χρονικής παράτασης της υπογεγραμμένης συμβάσεως  με τίτλο «Προμήθεια παρελκομένων κλπ Η/Υ» έτους 2019.
 16. Έγκριση χρονικής παράτασης της συμβάσεως για την υπηρεσία με τίτλο:« Υπηρεσίες Διοίκησης / Ανάπτυξης / Κατάρτισης / Αξιολόγησης / Παρακολούθησης και Εποπτείας Διακρατικού Έργου “BENEFIT AS YOU SAVE” (BAS)»  του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, (Α.Μ. 47/2018).
 17. ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ : «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «Εκπόνηση μελετών και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες της χώρας».
 18. ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ : «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες».
 19. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών-υπηρεσιών του Δήμου.
Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *