Με τέλη και τεχνικό πρόγραμμα η συνέχεια του Δ.Σ. στις 2/12

Τον καθορισμό των ανταποδοτικών τελών και του δημοτικού φόρου και την έγκριση του τεχνικού προγράμματος έχει να συζητήσει ανάμεσα στα άλλα θέματα το Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο συνεχίζει τη Δευτέρα 2/12 τη συνεδρίασή του, η οποία ξεκίνησε την Τετάρτη 27/11 και διακόπηκε αφού κατόρθωσε να συζητήσει μόνο 4 θέματα σε 7 ώρες!

Στη συνεδρίαση αναμένεται μια μεγαλειώδης κωλοτούμπα στα τέλη καθαριότητας, μετά την αποκάλυψη από τον Πολίτη της αύξησης 20% του δημοτικού φόρου που σχεδίαζε η δημοτική αρχή και των μεθοδεύσεων για να μη πραγματοποιηθεί μείωση των τελών.

Παρακάτω σημειώνουνε τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης, τα οποία απομένουν για συζήτηση εκτός του θέματος της μίσθωσης της λίμνης του άλσους, το οποίο αποσύρθηκε, όπως φαίνεται (δείτε και σχετικό δημοσίευμα του Πολίτη εδώ).

 1. Έγκριση 9ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2019, βάσει της αριθ. 191/2019 απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.
 2. Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου με τον αναπληρωτή του στην γνωμοδοτική Επιτροπή Ελέγχου του άρθρου 3 παρ. 2 του Ν. 2734/1999, αρμόδια για την εγκατάσταση προσώπων εκδιδομένων με αμοιβή.
 3. Ορισμός Δημοτικών Συμβούλων ως μελών της Επιτροπής παράδοσης και παραλαβής ακινήτων υπολοίπου έτους 2019 και έτους 2020.
 4. Έγκριση πραγματοποίησης πρακτικής άσκησης σπουδάστριας ΙΕΚ σε Παιδικό Σταθμό του Δήμου.
 5. Έγκριση της διαδικασίας ενεργοποίησης του δικαιώματος προαίρεσης της προμήθειας καυσίμων κίνησης οχημάτων και πετρελαίου θέρμανσης του Δήμου έτους 2019 (Α.Μ. 122/2018).
 6. Σύσταση επιτροπής παραλαβής και παρακολούθησης της προμήθειας των μέσων ατομικής προστασίας έτους 2019.
 7. Αποδοχή παραίτησης τακτικού και αναπληρωματικού μέλους Δ.Σ. του Π.Π.Ι.Ε.Δ. και εκλογή νέων μελών, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 227 και 229 του Δ.& Κ. Κώδικα, όπως τροποποιήθηκαν από αυτές του άρθρου 6 του Ν. 4623/19, όπως ισχύει (επανεισαγωγή).
 8. Καθορισμός τελών καθαριότητας λαϊκών αγορών έτους 2020.
 9. Επανακαθορισμός τελών χρήσεως πεζοδρομίων και λοιπών κοινοχρήστων χώρων, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.
 10. Επανακαθορισμός συντελεστών τελών διαφήμισης, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.
 11. Επανακαθορισμός συντελεστών τελών Καθαριότητας και Φωτισμού ως και Δημοτικού Φόρου έτους 2020, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.
 12. Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2020.
 13. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ VΙΙΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «Εκπόνηση μελετών και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες της χώρας».
 14. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΙΧ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες».
 15. Εκλογή τριών (3) Δημοτικών Συμβούλων ως αντιπροσώπων του Δήμου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Δήμων Αθήνας-Πειραιά (ΠΕ.ΣΥ.Δ.Α.Π.).
 16. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών-υπηρεσιών του Δήμου.
Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *