Πουλήθηκαν βιβλία στην εκδήλωση στο ΠΠΙΕΔ;

Με δημοσίευμά του ο Πολίτης (Ο δήμαρχος προωθεί τις εκδόσεις που διευθύνει σε ιδιωτικό εκδοτικό οίκο!) έθετε τη σχέση που έχει ο κ. Βούρος με τον εκδοτικό οίκο, βιβλία του οποίου παρουσίασε σε εκδήλωση στο ΠΠΙΕΔ. Ο δήμαρχος θεώρησε καλό να «απαντήσει» στο δημοσίευμά μας αυτό, παρουσιάζοντας στο Δημοτικό Συμβούλιο την απόδειξη πληρωμής της αίθουσας (λες και θα μπορούσε να μην πληρωθεί η αίθουσα, την οποία πληρώνουν ακόμα και οι Σύλλογοι της πόλης και γενικά όποιος την χρησιμοποιεί) και αποφεύγοντας να πει, αν έχει οποιαδήποτε σχέση με τον εκδοτικό οίκο.

Να που έρχεται να προστεθεί ακόμα ένα στοιχείο: όπως καταγγέλλει αναγνώστης μας με σχόλιό του στην ιστοσελίδα του Πολίτη, στην εκδήλωση έγινε και πώληση βιβλίων. Γεγονός που φαίνεται λογικό, αν κρίνουμε από τον όγκο των βιβλίων που φαίνονται στη φωτογραφία που δανειστήκαμε από την τοπική Filaidona.

Άρα, το θέμα γίνεται ακόμα πιο σοβαρό και εγείρει ένα ηθικό θέμα για το δήμαρχο, αλλά και για τη διοίκηση του ΠΠΙΕΔ. Μπορεί ο δήμαρχος να ενεργεί ως προωθητής προϊόντων μιας ιδιωτικής επιχείρησης με την οποία διατηρεί την οποιαδήποτε σχέση; Τέτοιες συμπεριφορές ιδιοκτησίας των δημοτικών πραγμάτων δεν έχουν καμία σχέση με τον πολιτικό πολιτισμό, τον οποίο συνηθίζει να επικαλείται ο κ. Βούρος.

Επειδή διαπιστώσαμε ότι ο κ. Βούρος διαβάζει Πολίτη, αναμένουμε μια απάντηση.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *