Επίθεση Βούρου στον Ιωνικό: «θέλει αποκλειστικότητα»

Επίθεση στη διοίκηση του Ιωνικού έκανε ο Γ. Βούρος στη συνεδρίαση της Τετάρτης 27/11, απαντώντας σε ερώτηση που έγινε από τον Άρη Βασιλόπουλο αν ο Ιωνικός πλήρωσε από τα ταμεία του για να αλλαχθούν λαμπτήρες.

Συγκεκριμένα ο Βούρος είπε ότι ο Ιωνικός «έχει μεταφράσει την απόφαση παραχώρησης σε αποκλειστικότητα» και ισχυρίστηκε ότι η διοίκηση του ιστορικού σωματείου της πόλης μας δεν διαθέτει ώρες στο Δήμο. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος «έβαλε από την τσέπη του 1.000 ευρώ για λάμπες»(!).

Στην ουσία ο δήμαρχος υπαινίχθηκε ότι αν ο δήμος θα καλύπτει τις ανάγκες συντήρησης του εξοπλισμού του δημοτικού γυμναστηρίου (όπως είναι υποχρεωμένος από το νόμο να κάνει) εξαρτάται από τις ώρες που θα παραχωρεί ο Ιωνικός!

Ο κ. Βούρος δεν ανέφερε ποιος ζητά ώρες στο «Ζαχαρίας Αλεξάνδρου», αν πρόκειται για κάποιο σωματείο της πόλης, ή για τον ίδιο το Δήμο. Αν όμως το εξαρτήσουμε με τη συζήτηση που ακολούθησε στο 2ο θέμα της ημερήσιας διάταξης και την αγωνιώδη προσπάθεια ορισμένων δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας να διατηρηθεί «στεγανό» το θέμα της παραχώρησης των αθλητικών χώρων, κάτι πολύ περίεργο έχει αρχίσει να συμβαίνει στην πόλη.

Θα επανέλθουμε…

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *