Και νέα συνάντηση για τα συνοδά έργα, που δεν γνωρίζει ούτε το δημοτικό συμβούλιο

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 27/11 ο κ. Βούρος αισθάνθηκε την ανάγκη να ενημερώσει για κάτι που έχει προκληθεί από τις 21/11 από τον Πολίτη (Για εκτροπή κυκλοφορίας μας ενημερώνει μια… οπαδική σελίδα). Ευχαριστούμε που μας διαβάζει, αλλά το σχόλιό του περί παραφιλολογίας, μάλλον αφορά τον ίδιο. Και εξηγούμαστε:

Όπως λοιπόν είπε ο δήμαρχος για σήμερα είχε προγραμματιστεί να γίνει σύσκεψη με την ανάδοχο εταιρεία του έργου και την τροχαία για να καθοριστούν οι παρακαμπτήριοι οδοί, προκειμένου να ξεκινήσει το έργο της υπογειοποίησης. Μάλιστα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δ. Κανταρέλης είπε ότι επικοινώνησε μαζί του εκπρόσωπος της ΙΝΤΡΑΚΑΤ για να συζητήσουν τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, αν και όπως είπε ακόμη δεν έχει υπογράψει τη σύμβαση. Και κάλεσε να μην ενημερωνόμαστε από «οπαδικές φυλλάδες».

Σήμερα Πέμπτη, 28/11, το βράδυ ο Δήμος μας ενημέρωσε ότι πραγματοποιήθηκε σύσκεψη παραγόντων του Δήμου και της συντονίστριας εταιρείας του νέου γηπέδου της ΑΕΚ: «Το βασικό θέμα συζήτησης ήταν οι ενέργειες που κρίνεται απαραίτητο να γίνουν και αφορούν τα συνοδά έργα του γηπέδου… Στην συζήτηση τέθηκαν επί τάπητος όλα εκείνα που πρόκειται να δρομολογηθούν και να ξεκινήσουν το προσεχές διάστημα, με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία του Δήμου».

Άρα δήμαρχος και αντιδήμαρχοι δεν συναντήθηκαν με την ανάδοχο εταιρεία του έργου της υπογειοποίησης, αλλά με την κατασκευάστρια εταιρεία του γηπέδου και συζήτησαν τα περίφημα «συνοδά έργα» του γηπέδου.

Ποια είναι όμως αυτά; Γιατί σε ερώτηση που έκανε ο κ. Βασιλόπουλος στο Δ.Σ. της 27/11 δεν έλαβε καμία απάντηση. Και από το επίσημο δελτίο τύπου του Δήμου το μόνο που μάθαμε είναι ότι «αφού ο δήμαρχος ολοκληρώσει τον κύκλο των επαφών του θα ενημερώσει θεσμικά και με κάθε λεπτομέρεια το Δημοτικό Συμβούλιο εντός του Δεκεμβρίου».

Αν η επίσημη ενημέρωση περιορίζεται σε αυτά, μάλλον έχουμε δίκιο να αναζητάμε την πληροφόρηση στις «οπαδικές φυλλάδες» που είναι καλύτερα πληροφορημένες όπως φαίνεται.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *