Για εκτροπή κυκλοφορίας μας ενημερώνει μια… οπαδική σελίδα

Για εκτροπή της κυκλοφορίας από τις οδούς Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών σε άλλες οδούς ώστε να ξεκινήσει το έργο της υπογειοποίησης μαθαίνουμε, όχι από το Δήμο, ή την Περιφέρεια, αλλά από μια οπαδική ιστοσελίδα! Συγκεκριμένα το enwsi.gr γράφει ότι πρόκειται εντός των επόμενων 24ώρων να ξεκινήσουν οι διαδικασίες εκτροπής για μια δοκιμαστική περίοδο 20 ημερών.

Είναι πραγματικά περίεργο να μην έχουν ενημερωθεί οι κάτοικοι της πόλης μας από κάποιο αρμόδιο φορέα για ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως είναι η σύνδεση της πόλης μας με τη Νέα Ιωνία και τους υπόλοιπους δήμους. Και η ευθύνη δεν μπορεί να βρίσκεται στην εταιρεία Ιντρακάτ που έχει αναλάβει το έργο, ούτε στην Τροχαία, η οποία προφανώς θα έχει μελετήσει και εγκρίνει την εκτροπή.

Η δημοτική αρχή, που τόσο… στενά παρακολουθεί τα τεκταινόμενα γύρω από το έργο του γηπέδου, γνωρίζει κάτι;

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

2 Σχόλια

    1. Από όλο αυτό το διαμαντάκι κορυφαίο το «Δεν πετάμε νερά εδώ! Προσοχή στα μηχανήματα!» (στο 00:24). Έχει κι άλλες ομορφιές βέβαια το video. Όπως το ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ (που κάποια στιγμή γίνεται ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ). Αλλά για να μην αδικήσω κάτι ή κάποιον, είναι ΟΛΟ το VIDEO μια ΟΜΟΡΦΙΑ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *