Νίκος Παπανικολάου: χωρίς πτυχίο, αλλά έμμισθος του Βούρου και τριπλοθεσίτης

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς με τα πεπραγμένα της διοίκησης Βούρου, Γρετζελιά, Κωνσταντινίδη και Κοπελούσου όταν μάλιστα δεν έχουν κλείσει καν 100 μέρες διοίκησης; Το τελευταίο «χτύπημα» ήρθε με την πρόσληψη του κ. Παπανικολάου ως έμμισθου συνεργάτη «επί ζητημάτων τοπικής αυτοδιοίκησης» στο Δήμο.

Επειδή, όπως γράφει και το προεκλογικό σλόγκαν του κ. Παπανικολάου «ευτυχώς γνωριζόμαστε», να θυμίσουμε ότι ο κ. Παπανικολάου ήταν υποψήφιος στη Νέα Χαλκηδόνα με το ψηφοδέλτιο Βούρου και διατηρεί την «ανεξάρτητη» εφημερίδα «Φιλαηδόνα» που λιβανίζει πρωί βράδυ τη δημοτική αρχή. Να θυμίσουμε επίσης ότι ο κ. Παπανικολάου τοποθετήθηκε από την Υπουργό Παιδείας κα. Κεραμέως στο ΔΣ του Ινστιτούτου Δια Βίου Μάθησης Ενηλίκων, χωρίς να διαθέτει πτυχίο! Και φτάνουμε στην τελευταία (;) πράξη του δράματος, όπου ο κ. Βούρος, όχι μόνο τον προσλαμβάνει ως ειδικό σύμβουλο, αλλά παίρνει και απόφαση εξαίρεσης για την άσκηση του επαγγέλματος του λογιστή.

Προσέξτε δηλαδή: τη στιγμή που υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες νέοι με μεταπτυχιακά και διδακτορικά και είναι άνεργοι ή έχουν φύγει στο εξωτερικό, ο κ. Παπανικολάου χωρίς πτυχίο θα έχει μισθό από το Δήμο, θα συνεχίσει κανονικά τη δουλειά του στο λογιστικό γραφείο και θα είναι και μέλος του ΔΣ του ΙΝΕΔΙΒΙΜ.

Δεν μπορούμε παρά να βγάλουμε το καπέλο στον κ. Παπανικολάου για την… εξέλιξή του. Για τη διοίκηση Βούρου, Γρετζελιά, Κωνσταντινίδη και Κοπελούσου είναι όμως ένα ακόμη παράσημο αυτοεξευτελισμού και υποκρισίας. Αυτοεξευτελισμού γιατί οι άνθρωποι που μιλάνε για αριστεία, επιλέγουν τους ειδικούς συνεργάτες του Δήμου με αποκλειστικό κριτήριο το βόλεμα και όχι τα προσόντα. Υποκρισίας, γιατί οι άνθρωποι που δεξιά και αριστερά λένε ότι η οικονομική κατάσταση του Δήμου είναι δυσχερής, ήδη έχουν προλάβει να «πετάξουν» κοντά στις 100.000 ευρώ από τα ταμεία του Δήμου: για προσλήψεις ημετέρων, συν τα 25.000 ευρώ της «μελέτης για την ψηφιακή αποτύπωση των οικογενειακών τάφων» στο νεκροταφείο, καθώς και πάνω από 20.000 ευρώ από την έγκριση ενός τουλάχιστον ύποπτου διαγωνισμού για έργα στο κοιμητήριο…

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *