Επικοινωνιακά παιχνίδια με τη δημοτική συγκοινωνία

Στις 9 Οκτωβρίου από τη δημοτική αρχή ανακοινώθηκε ξαφνικά η αναστολή λειτουργίας της δημοτικής συγκοινωνίας λόγω «φθορών στα λεωφορεία». Στην ίδια ανακοίνωση γινόταν λόγος και για «επανασχεδιασμό των δρομολογίων».

Λίγες μέρες μετά βέβαια, τα λεωφορεία επισκευάστηκαν και ξεκίνησαν πάλι τα δρομολόγια, χωρίς καμιά ιδιαίτερη ανακοίνωση. Ακολούθησαν διάφορες τοποθετήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο που άφηναν έωλο το πώς αντιλαμβάνεται τη λειτουργία της δημοτικής συγκοινωνίας η διοίκηση Βούρου. (Διαβάστε σχετικό ρεπορτάζ: Η πόλη έχει ανάγκη αναβάθμισης και όχι κατάργησης της δημοτικής συγκοινωνίας, όπως υπονοεί η διοίκηση).

Ένα ολόκληρο μήνα μετά από την ανακοίνωση αναστολής των δρομολογίων και δυόμισυ μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της η δημοτική αρχή εκδίδει νέα ανακοίνωση στις 13 Νοεμβρίου, όπου τι μας πληροφορεί; Τις μέρες και ώρες λειτουργίας της συγκοινωνίας, τη συχνότητα των δρομολογίων και τις ακριβείς τοποθεσίες / ονομασίες των στάσεων, ακριβώς όπως είχαν σχεδιαστεί και ξεκινήσει από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Μας ενημερώνουν βέβαια και για κάτι ακόμα: ότι συγκροτήθηκε επιτροπή από δυο αιρετούς και δυο υπαλλήλους του Δήμου για την παρακολούθηση και τη λειτουργία της δημοτικής συγκοινωνίας (τέτοια επιτροπή υπήρχε και πριν, απλά ανασυγκροτήθηκε) και γίνεται νύξη για «αλλαγές που θα προτείνει η παραπάνω επιτροπή».

Αφού, λοιπόν, δεν έχει αλλάξει τίποτα και η δημοτική συγκοινωνία λειτουργεί όπως πριν, ποιος ο λόγος να βγει τέτοια ανακοίνωση; Τι επικοινωνιακά παιχνίδια παίζει με τη δημοτική συγκοινωνία η διοίκηση Βούρου;

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *