Ευτυχώς, το 1 παγκάκι έγινε 6 παγκάκια στο Δημοτικό Συμβούλιο

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κανταρέλης, κατέθεσε εισήγηση αναφορικά με την κατανομή των χρημάτων του Προγράμματος του ΥΠΕΣ «Φιλόδημος II», χρήματα που όπως και ο ίδιος είπε βρήκε από τη δημοτική αρχή της Δύναμης Πολιτών. Από αυτά λοιπόν τα 319.600€, τα 159.800€ έχουν ήδη κατατεθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Δήμου και ήρθαν εισηγητικά προκειμένου να κατανεμηθούν σε κωδικούς έργων και υπηρεσιών που επέλεξε η νέα δημοτική αρχή.

Σε αυτούς τους κωδικούς, είδαμε –με μεγάλη έκπληξη, είναι αλήθεια– τη δημιουργία κωδικού για «προμήθεια παγκακιού wi – fi», με το συνολικό ποσό της προβλεπόμενης δαπάνης να ανέρχεται στις 24.000€. Ευτυχώς, ο κ. Κανταρέλης φρόντισε να διορθώσει την εισήγηση, ενημερώνοντας το Δημοτικό Συμβούλιο στις 11/11 πως επρόκειτο περί λάθους και πως με τα χρήματα αυτά ο Δήμος πρόκειται να προχωρήσει σε έρευνα αγοράς προκειμένου να αγοράσει μέχρι και 6 παγκάκια. Θετικό και μπράβο στον κ. Κανταρέλη. Ας φροντίσει όμως η διοίκηση να στέλνει τις εισηγήσεις έτσι όπως πραγματικά τις εννοεί, ώστε να μη δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις. Γιατί άλλο πράγμα το παγκάκι και άλλο τα παγκάκια.

Βλέπετε, με όσα συμβαίνουν γύρω μας και όσα ακούγονται δεξιά  – αριστερά είναι εύλογο να γεννώνται υποψίες ή και καχυποψίες. Γνώμη μας, πάντα.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *