Ο δεκάλογος των Βουρο-trolls

Οδηγία 1η:  ποστάρουμε καθημερινά 2-3 αναρτήσεις στην ομάδα ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ.

Οδηγία 2η: ποστάρουμε θετικά και αισιόδοξα μηνύματα για να φανούμε λογικοί και συμπαθείς σε όσους δεν μας ξέρουν προσωπικά. Γιατί σε όσους μας ξέρουν από παλιά, υπάρχει θεματάκι.

Οδηγία 3η: η πόλη μας δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ακόμα και αν έχει για όλα φταίνε οι προηγούμενοι. Προσοχή, όχι οι προ-προηγούμενοι, γιατί αυτοί κυβερνάνε τώρα. Μόνο οι προηγούμενοι

Οδηγία 4η: όποιος τολμήσει να γράψει κάτι αρνητικό για τη διοίκηση του ορμάμε σαν αγέλη λύκων. Ενημερωνόμαστε άμεσα στην ομάδα που έχουμε στο messenger και παρεμβαίνουμε να βοηθήσουμε να αντιμετωπιστούν οι ιερόσυλοι που αμφισβητούν τους  Βούρο, Γρετζελιά, Κωνσταντινίδη και σία.

Οδηγία 5η: όταν υποστηρίζουμε την αντιπολίτευση ανεβάζουμε καθημερινά 15 δημοσιεύματα από λακούβες, βουλωμένα φρεάτια και ξεχειλισμένους κάδους. Όταν υποστηρίζουμε τη διοίκηση, καλή ώρα, καταγγέλλουμε ως πράκτορες όσους το κάνουν και τους ζητάμε να απευθύνονται πρώτα στις δημοτικές υπηρεσίες.

Οδηγία 6η: ερχόμαστε στα δημοτικά συμβούλια και καθόμαστε πίσω από τη μεριά της διοίκησης. Αν τολμήσει κάποιος να εκφράσει διαφορετική άποψη παρεμβαίνουμε με γιούχες και φωνές για να τον κατατροπώσουμε. Δε μασάμε εμείς, μιας και το προεδρείο είναι πια «δημοκρατικό» και τα επιτρέπει.

Οδηγία 7η: δεν υπάρχει Αριστερά ή Δεξιά. Είμαστε μόνο Έλληνες πατριώτες, άσχετα αν όλοι μας τοποθετούμαστε πολιτικά από τη ΝΔ εώς τη Χρυσή Αυγή. Βεβαίως αυτή μας άφησε χρόνους, οπότε τώρα έχουμε το θάρρος να γράφουμε αυτά που πιστεύουμε υποστηριζόμενοι από μεγάλο κομμάτι της σημερινής κυβέρνησης.

Οδηγία 8η: μισούμε τους ΣΥΡΙΖΑίους γιατί μας κουβάλησαν τους πρόσφυγες, ξεπούλησαν τη Μακεδονία και είχαν ιδεολογικές εμμονές ενάντια στην ανάπτυξη. Εμείς είμαστε με την ανάπτυξη, με τις επενδύσεις.

Οδηγία 9η: ο τοπικός τύπος είναι άξιος και όποιος τον αμφισβητεί είναι αντιδημοκράτης, όταν ο τοπικός τύπος ασκεί κριτική στο Βασιλόπουλο. Ο τοπικός τύπος είναι ύποπτος και εξυπηρετεί σκοτεινά συμφέροντα όταν δεν εξυμνεί τη θεόσταλτη διοίκηση Βούρου.

Οδηγία 10η: Προτιμούνται άνθρωποι που είχαν στο παρελθόν θητεύσει στους Κενταύρους και τους Rangers, άνθρωποι που έχουν πει δημόσια ότι οι πρόσφυγες θα αλλοιώσουν το dna της φυλής, χούλιγκανς που τα βλέπουν όλα με οπαδικά γυαλιά και αποτυχημένοι υποψήφιοι που πρέπει να δείξουν καλή διαγωγή μήπως και βρουν κάποια θέση εργασίας στις δεκάδες χιλιάδες που θα δημιουργηθούν το επόμενο διάστημα στην πόλη μας.

Αν τα κάνεις όλα αυτά με επιτυχία θα σου απονεμηθεί εντός του μηνός το μετάλλιο της Βουρίτσας ή του Βουράκου. Με αυτό θα μπορείς να έχεις διαρκείας στις θεατρικές παραστάσεις του δημάρχου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *