Την Κυριακή 3/11 η επόμενη δράση «Χωρίς Μεσάζοντες»

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019, πρώτη Κυριακή του μήνα, θα πραγματοποιηθεί όπως πάντα, στον πεζόδρομο του Άλσους, από τις 8.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι, η 43η δράση, της Αλληλέγγυας Δράσης Καταναλωτών: «Χωρίς Μεσάζοντες».

Με την συμμετοχή παραγωγών από όλη την Ελλάδα, με προϊόντα παραδοσιακά, βιολογικά, αλλά και με «άρωμα» Ανατολής… Στο τέλος της δράσης θα συγκεντρωθούν τα προϊόντα που οι παραγωγοί, αλλά και μεμονωμένοι πολίτες μπορούν να προσφέρουν, για την ενίσχυση των αδύναμων ομάδων συνανθρώπων μας, που είναι ενταγμένοι στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου και όχι μόνον (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Φαρμακείο).

Συνέλευση και νέο Δ.Σ. στην Αλληλέγγυα Δράση Καταναλωτών

Την Τετάρτη 9/10/2019, στο Πνευματικό Κέντρο της Ν. Φιλαδέλφειας, πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γ.Σ. του συλλόγου ‘’Αλληλέγγυα Δράση Καταναλωτών’’, ο οποίος έχει την ευθύνη της λειτουργίας της δομής ‘’Χωρίς Μεσάζοντες’’. Η συμμετοχή των συμπολιτών και συνδημοτών μας, ήταν μαζική, το ενδιαφέρον μεγάλο για τον τρόπο λειτουργίας, ανάπτυξης αλλά και χρησιμότητας της λειτουργίας της δομής αυτής, όπως επίσης και προφανής ο λόγος ύπαρξής της από το 2015 που ξεκίνησε, μέχρι σήμερα: η έμπρακτη έκφραση Αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας και όχι μόνο που πιέζονται ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση που βιώνει η Χώρα μας.

Μέσα από αυτή τη Γ.Σ. αναδείχθηκε με μυστική ψηφοφορία (όπως προβλέπει το Καταστατικό), το νέο Δ.Σ. , το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα:

Πρόεδρος: Ελένη Παπανικολάου (τηλ. 6988605024)

Αντιπρόεδρος: Ηρακλής Μπακόλας

Γ. Γραμματέας: Αριστούλα Βασιλοπούλου (τηλ. 6978228731)

Ταμίας: Σέβη Γιαννακοπούλου (τηλ. 6944434438)

Αν. Γ. Γραμμ.: Χριστίνα Γεωργακοπούλου

Το νέο Δ.Σ. (πολλά μέλη του οποίου προσφέρουν εθελοντικά στη δράση από την ίδρυσή της), θα συνεχίσει με την ίδια λογική, την ίδια θετική πορεία που ακολουθήθηκε μέχρι σήμερα, με στόχο την λειτουργία της Αλληλέγγυας αυτής Δομής, χωρίς μεσάζοντες πραγματικά, τόσο από την πλευρά των παραγωγών, όσο και από την πλευρά της διοίκησης!

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *