Δηκτικά σχόλια για την απουσία στελεχών της δημοτικής αρχής από εκδήλωση της τοπικής ΝΔ – φωτογραφίες

Την Τετάρτη 23/10 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στο Πνευματικό Kέντρο Νέας Φιλαδέλφειας. Αυτό που προκάλεσε έκπληξη ήταν η μηδενική παρουσία στελεχών της δημοτικής αρχής που είναι μέλη της Νέας Δημοκρατίας. Ούτε ένας εκ των Γραμμένου, Μπερδέση, Κοσκολέτου, Κοπελούσου, Τάφα παραβρέθηκαν στην εκδήλωση του κυβερνώντος κόμματος, το οποίο τους βοήθησε μάλιστα τα μέγιστα ώστε να κερδίσουν τις δημοτικές εκλογές.

Αυτό φάνηκε από την παγωμάρα και το μηδενικό χειροκρότημα που εισέπραξε ο εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής, ο Ρ. Αρβανίτης, ενώ η παντελής απουσία στελεχών της δημοτικής αρχής σχολιάστηκε έντονα.

Αντίθετα, παρόντες ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι Αθανασόπουλος, Τομπούλογλου και Αλεφραγκή, γεγονός που δείχνει και τις σχέσεις που διαμορφώνονται στο εσωτερικό της τοπικής ΝΔ και τις υφέρπουσες ακόμη αντιθέσεις με τη νέα δημοτική αρχή.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

One comment

  1. Το χλιαρό χειροκρότημα-αγγαρεία στον εκπρόσωπο του Δήμου από τους ΝΔίτες, είναι δείγμα δημοκρατικότητας της πόλης. Γιατί ακόμα κι οι ΝΔίτες στην πόλη μας κρατάνε μια αξιοπρεπή δημοκρατική στάση κρατώντας αποστάσεις από ακροδεξιούς αριβίστες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *