Αυτοψία στα ρέματα της πόλης μας από τον αντιπεριφερειάρχη – τι έργα προγραμματίζονται;

Αυτοψία στα ρέματα της πόλης μας πραγματοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Γιώργος Δημόπουλος συνοδευόμενος από κλιμάκιο υπηρεσιακών παραγόντων και εκπροσώπους της εταιρείας που έχει αναλάβει τον καθαρισμό των ρεμάτων του Κεντρικού Τομέα, όπως μας ενημέρωσε με δελτίο τύπου στις 24/10.

Σκοπός της αυτοψίας ήταν να διαπιστωθεί «σε ποια κατάσταση βρίσκονται, το βαθμό καθαριότητάς τους και τα τυχόν προβλήματα που υπάρχουν ώστε οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής να παρέμβουν άμεσα».

Συγκεκριμένα επισκέφτηκαν τον Ποδονίφτη, τον Γιαμπουρλά και τον Κηφισό και όπως αναφέρει το δελτίο τύπου: «Η αυτοψία απέδειξε πως τα περισσότερα ρέματα βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση, χρήζουν όμως περαιτέρω προσοχής και επισταμένης καθαριότητας σε συνεργασία με τις κατά τόπους υπηρεσίες των Δήμων».

Αν και φρόντισαν να αποστείλουν σχετικές φωτογραφίες δεν αναφέρονται λεπτομέρειες για τα έργα που προγραμματίζονται να γίνουν στην πόλη μας. Εντύπωση προκαλεί που στην αυτοψία δεν συμμετείχε κανείς αρμόδιος από το Δήμο.

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *