Για τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ

Το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας στηρίζει τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ στη μεγάλη προσπάθειά του! Για το λόγο αυτό έχει τοποθετηθεί κουμπαράς στο ισόγειο του Δημαρχείου (Δεκελείας 97).

Και η Ένωση Γονέων

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ αποφάσισε σε ένδειξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς την οικογένεια Γλωσσιώτη να συμμετάσχει με το συμβολικό ποσό των διακοσίων (200) ευρώ στην οικονομική εκστρατεία για τη στήριξη του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ, που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1 και πρέπει το συντομότερο δυνατό να μεταφερθεί  στο εξωτερικό για θεραπεία.

Ως γονείς θεωρούμε απαράδεκτη την  άρνηση του Ανώτατου Υγειονομικού Συμβουλίου, αλλά και όλων των αρμόδιων φορέων να καλύψουν τα έξοδα μεταφοράς  και νοσηλείας του μικρού στις ΗΠΑ και συντασσόμαστε με όσες  φωνές σε όλη τη χώρα συμπαραστέκονται στον αγώνα της οικογένειας,  ώστε το Υπουργείο και οι υπηρεσίες υγείας να πιεστούν για να εγκριθεί η θεραπεία για το μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ.

Ως Ένωση Γονέων επί χρόνια αγωνιζόμαστε για δημόσια δωρεάν και ποιοτική εκπαίδευση αλλά εξίσου  και για το δικαίωμα όλων, και ιδίως των παιδιών μας, να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στη Δημόσια Υγεία ενάντια στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που κοστολογούν την ανθρώπινη ζωή και τις ανάγκες που προκύπτουν  ανάλογα με την οικονομική δυνατότητα του καθενός. Δεν επιτρέπουμε η ζωή του Παναγιώτη – Ραφαήλ, αλλά και κάθε παιδιού να μπει στη ζυγαριά του όποιου δημοσιοοικονομικού κόστους.

Καλούμε όλους τους Συλλόγους Γονέων του Δήμου μας να κινητοποιήσουν τα μέλη τους και να συνδράμουν με όσες δυνάμεις διαθέτουν για να δοθεί ελπίδα στο μικρό μαχητή της ζωής. 

Επίσης, καλούμε καθένα από εμάς ατομικά να συμμετάσχει σ’ αυτή την προσπάθεια με όσες δυνάμεις και αποθέματα αλληλεγγύης και αγάπης διαθέτει.

Για τον όποιον θα ήθελε να βοηθήσει παραθέτουμε τους τραπεζικούς λογαριασμούς:

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: ΓΛΩΣΣΙΩΤΗΣ /GLOSSIOTIS

ALPHA BANK

Αρ. Λογαρισμού: 121 00 2002 008467

IBAΝ: GR2501401210121002002008467

SWIFT/BIC: CRBAGRAA

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ : ΓΛΩΣΣΙΩΤΗΣ /GLOSSIOTIS

Δικαιούχος: MDA Ελλάς

EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αρ. Λογαρισμού: 720 / 48001175

IBAN: GR3901107200000072048001175

SWIFT/BIC: ETHNGRAA

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ : ΓΛΩΣΣΙΩΤΗΣ /GLOSSIOTIS

Δικαιούχος: MDA Ελλάς

Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *