Με επανεισαγωγή του θέματος που προκάλεσε την αποχώρηση Γρετζελιά νέο Δημοτικό Συμβούλιο τη Δευτέρα 21/10

Την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, ώρα 7 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς». Στη συνεδρίαση επανεισάγεται και η συγκρότηση της Επιτροπής Απόρων του Δήμου, θέμα που αποσύρθηκε στην προηγούμενη συνεδρίαση, όταν ο Π. Γρετζελιάς και οι σύμβουλοί του αποφάσισαν να αποχωρήσουν… παραμένοντας στην εξώπορτα. Ήταν το επίμαχο θέμα, όπως αποκαλύψαμε, αφού οι σύμβουλοι της ετερόκλητης πλιεοψηφίας διαγκωνίζονται ακόμα και για τις θέσεις της επιτροπής απόρων! (Δείτε σχετικά: Oύτε ιερό, ούτε όσιο. Ξεφτιλίζουν ακόμη και την επιτροπή για τους άπορους συνδημότες).

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 1. Εκλογή εκπροσώπων του Δημ. Συμβουλίου στη Γενική Συνέλευση της Π.Ε.Δ.Α., με μυστική ψηφοφορία, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 9 του Π.Δ. 75/2011, όπως τροποποιήθηκε από αυτές του άρθρου 3 του Π.Δ. 94/2019.
 2. Λήψη απόφασης για την αποδοχή ότι οι εργαζόμενοι  στο Δήμο και στην Κοινωφελή Επιχείρηση με σχέση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ. (8μηνοι: ΟΑΕΔ-ΕΣΠΑ) καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, κατόπιν σχετικού αιτήματος του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου.
 3. Έγκριση κατ΄ εξαίρεση παραχώρησης μονών τάφων διαρκούς χρήσης.
 4. Έγκριση 2ης τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος Δήμου έτους 2019.
 5. Έγκριση 7ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2019, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.
 6. Έγκριση χρησιμοποίησης ποσοστού έως 12% του συνολικού ποσού της Συλλογικής Απόφασης Τοπικής Αυτ/σης (πρώην ΣΑΤΑ – νυν ΚΑΠ επενδυτικών δαπανών και έργων) για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών του Δήμου.
 7. Αλλαγή χρηματοδότησης από πόρους του Δήμου σε ΚΑΠ επενδυτικών δαπανών και έργων.
 8. Συγκρότηση της Επιτροπής Απόρων για τον Δήμο Ν.Φιλαδελφείας-Ν.Χαλκηδόνας – Ορισμός Τακτικών –Αναπληρωματικών Μελών – Διάρκεια  Θητεία της (2η επανεισαγωγή).
 9. Επικύρωση διαφόρων πινάκων ωφελουμένων  της πράξης «ΔΟΜΗ ΣΙΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – Ν.ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ» με κωδικό ΟΠΣ 5003609 έτους 2019 (Δ΄ΦΑΣΗ).
 10. Επικαιροποίηση της αριθ. 200/2018 απόφασης Δ.Σ. περί καθορισμού χώρων θέσεων στάθμευσης οχημάτων και μηχανημάτων έργου του Δήμου.
 11. Αποδοχή παραίτησης Δημ. Συμβούλου κ. Γ.Ανεμογιάννη από τη θέση του Προέδρου της Κοινής Επιτροπής παρακολούθησης εφαρμογής της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου και Κοινωφελούς Επιχείρησης για την υλοποίηση της Δημοτικής Συγκοινωνίας και ορισμός νέου Προέδρου με τον αναπληρωτή του.
 12. Έγκριση υποβολής αιτήματος τροποποίησης της Απόφασης Ένταξης – Έγκριση Σχεδίου Τροποποιημένης Απόφασης υλοποίησης με ίδια μέσα του Υποέργου (1) «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνος» της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου  Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος»  με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5002209.
 13.  1. Έγκριση 1ου ΠΚΤΜΝΕ, 1ου Α.Π.Ε. και σύναψης 1ης Σ.Σ.Ε. και  2. Έγκριση Παράτασης χρόνου εκτέλεσης του έργου «Ανάπλαση διαφόρων πλατειών-πάρκων Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας» (Α.Μ.: 149/2018).
 14. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών-υπηρεσιών του Δήμου.
Μοιραστείτε το: Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *